kesäkuuta 30, 2010

Viikkokisojen kesäsarja - NYT STE MUKAAN PAT!

Viikkokisoissa lähestytään kohta puoltaväliä ja kärjessä hilluu jotain ihan höpöhöpönimiä (Markku, Saku, Misi). Viimeisten 3-4 kisan osallistujamäärätkin on olleet ihan olemattomia (ja mitkään kaatosateet/ukkoset/juhannukset/ydinlaskeumat ei ole mitään syitä jäädä pois).

Nyt pitäis alkaa Tomoottajien riveistä löytyä sitä kisahenkeä ja oikea aika lyödä sivuvetoja. Mä esimerkiksi haastaisin kaikki halukkaat 10 €:lla sarjan loppupisteskabaan, vaikka itekin olen vielä siellä pohjamudissa. Lisäks voisin heittää vaikka joka kisan reikäpelinä, katto saa lisää haastetta jos jollain ei riitä mielenkiinto perussarjaan.

Kattelin myös rankingpistetaulukkoa ja siellä on esim Isohannu vielä putoomassa finaalista kokonaan?!"!? Onko normaalia, kumminkin hallitsi syys(ryhmän)sarjan raakakisoja?

Mikä mättää, missä mennään? Onko se 10 minuuttia aikaistettu kisa liian aikainen? Onko pupu mennyt pöksyyn, surkeet!

14 kommenttia:

  1. Menikö ny!? WITU! Paska laji.. ei tätä kukaan jaksa.

    VastaaPoista
  2. oon ite täs ny pitäny taukoo jo jonki aikaa. ei kiinnosta sitte yhtään. aloin pelaan minigolffia

    VastaaPoista
  3. Rossillaki vahva 16. sija pisteissä tällä hetkellä. Oooolit sä sillai hyvä. Kuokan päälle tarttis. Ja Röppänen 18. malauta.

    VastaaPoista
  4. Koko laji on ihmisen homeoosipaskaa!!!! Ja sitä paitsi en voi osallistua yhteenkään kisaan ku sinne ei kuulemma saa tulla rajus viihtees. OOOLIMMÄ HUONO SIINÄ YHDESKI KISAS MUN DÄGIN KANS!!

    VastaaPoista
  5. Olin tos juhannuksena yksis tosi siisteis kisois. Siä tuntu olevan meininkiä. Siä oli joku paukkutouhu aina väylän alus tai jotain. Tuntu toimivan. Pitäisköhän ottaa viikkokisoihin mukaan samantyyppinen ratkasu...

    VastaaPoista
  6. Joo en oo tulos.. Meen vaikka Korkeasaareen kattoon majavaa.

    VastaaPoista
  7. Juu, Leku sun ei tarvi tulla ku ot mun edellä pisteissä.

    VastaaPoista
  8. Olin kuulemma Olli samois kisois juhannuksena. OOOOOLI ne varmaan huonot. Mutta oon samaa mieltä viikkokisoihin pitää saada tulla rajus viihtees, alkoholin käytön rajaaminen tappaa koko lajin. Niinkus näette pystyy joku varmaan kesällä osallistuu lauantaina tai sunnuntaina ilman rajua viihdettä johonki.

    VastaaPoista
  9. hei ny on heikkoo jätkät! ootte paskimpia ihmisiä, ku ette tuu kisaileen, NI!

    VastaaPoista
  10. Noni, meikä nousi jo toiseks sarjassa ku pistin aika pistoolit tulokset. Isohannukin vastas huutoon ja otti kakkossijan raakakisassa ja alko varmistella paikkaa rankingfinaaliin. Vaajasaari vastaavasti tippu listalla viivan alle.

    VastaaPoista
  11. http://www.uta.fi/~ta77234/Friba/kesa2010_viikkokisat.htm

    VastaaPoista
  12. Vielä tiedoks, että ens lauantaina pitäis hitaampienkin ehtiä, koska heitetään vasta kuudelta.

    VastaaPoista