lokakuuta 17, 2010

tomoottajat korsholmis

joo elikä painettii laden ja pösön kans karvalakksarjan ekaan osakilpailuun vaasaan.
heti kättelyssä idea oli selvä. rossi voittaa koko paskan ja on ylivoimainen koko paskas, samalla lade ja pösö seuraavat kärkipoolissa meikäläistä.

ensimmäinen päivä oli todella sensaatio. rossi paino ensimmäisen kierrroksen -11 ja lade ja pösö molemmatm -10. pelaaminen oli todella odotetun helppoa ja pirrkuja tuli heitettyä kaikille niille väylille mille kukaan muu ei saanut edes tuplabogeja.

toinen kierros lähti ja kärkipoolissa oli meikälinen (johtoasemassa) ja pösö lade ja yks joku jantteri joka pelas +2. kärkipooli oli siis erittäin tasainen meikäläisen, laden ja pösön kanssa. lade ja pösö oli heiton pääs meikäläisestä.

toinen kierros oli todella huikaisevaa ja rossi pelas toisenki kierroksen -14 ja lade ja pösö molemmat taas kerran tasoihin -13. pirkkuja tuli heitettyä taas sinne jokaseen väylään minne kukaan muu ei saanu edes toisella kierroksella triplaa.

toisen kierroksen jälkeen korsholm openin tuloslista näytti siltä, että tomoottajat oli selvästä johdossa.

1. rossi (kierrokset 42 , 38 yhteistulos -25)
2. jaettu lade pösö (kierrokset 44 , 43 yhteistulos -22)

sitte sattu jotain aivan kummaa.

käyttin välitauolla syömäs ja toisen kierroksen jälkeen ladelle tuli 6 leukemiaa, pösölle 9 flunssaa ja rossi sai jevgeni nabokovilta aidsin ja jouduttiin jättämään sunnutain finaalikierrokset välliin.
voi harmi ku oltais oltu niin hyvillä sijoilla ja tuotu samalla tomoottajille niin paljo kunniaa ja mainetta.
kaikki muut vaasalaiset ja joku jenkki ni heitti ainaki 3 kiekkoo lampeen ja jostain kumman syystä rossi, lade ja pösö ei heittäny yhtään kiekkoo veteen vaan ainaku oli vedenylitysväylä ni me painettii pirkut.

oli komiat kisat. harmi ku ei pääse sunnuntaina finaaliin. joutuu oleen sairauksien takia aika huons kunnos