helmikuuta 13, 2011

SpedEx Cup vierähti käyntiin

Kauan odotettu "The great and the most ultimate" SpedEx Cup on nyt siis virallisesti aloitettu ensimmäisellä additional eventillä, joka oli siis hankihyppely skaba myllymäessä.
niinkuin alunperin oli suunniteltu, että SpedEx Cup saisi väkeä tulemaan kisoihin entistä ahkerammin, niin väkeä myös saatiin.
Kylmään, mutta yllättävän aurinkoiseen ja vähätuuliseen keliin saatiin paikalle 13 heittäjää, joista 12 ansaitsi SpedEx tourin pisteitä.
Ainoastaan kaikista raakimmat, itseään voittajaksi veikanneet ja talvisodan käyneet eivät saapuneet paikalle vaan jäivät kotio lämpimään pelaamaan hedelmäpelejä.

Eka kisa oli siis SpedEx tourin "muita kisoja", joista pisteitä jaettiin seuraavasti
1. 70p
2. 45p
3. 29p
.
.
.
.
20. 0,5p

Ensimmäisen kisan voittopaikan jakoi allekirjoittanut ja Aulun Tapani, joka taitaa olla kovin ennakkosuosikki, mutta nyt taisikin päästä käymään niin, että taisi aiheuttaa pientä vatsanrutistusta kun wallsportin juntti paino jakaan kärkisijaa ja otti yhdessä Tapanin kanssa maksimipisteet heti näin ekan kisan kunniaksi.
Taitaa poikujen veikkaukset olla aikalailla mettäs.. no tämä jääköön tulevaisuuden käsiteltäväksi.

Hienosti oli siis väkeä paikalla ja toivottavasti sama tahti jatkuu. Sitte varsinkin kun lumet sulaa niin saadaan loput pelaajat sisältä patterin vierestä kans taistelemaan SpedEx tourin pisteistä.

Seuraavia SpedEx tourin pisteitä jaetaan vasta lähempänä kesää, joten nyt ei tartte lumihanges turhaan pelailla.

SpedEx Cup tourin TD Teemu "more powerful than superman, spiderman, batman, rocky balboa and incredible hulk put together" Rossi painaa nyt sisätiloihin reenaamaan wallsporttiin.

kevätjäillä tavataan seuraavien kisojen merkeissä ja sitä odotellessa voi tutustua ensimmäisen kisan jälkeiseen tulostaulukkoon

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AtxMMauBudfIdDdfc2R2b0dFX3BaZ19mVkNXU3hlVXc&hl=fi&authkey=CP_GkZQE

Kiitokset vielä osallistujille!!

1 kommentti: