toukokuuta 25, 2011

Nummelajeejee

Painettiin Gainomaxin ja Lihajalosteen kans Nummelaan morjestaan muovimiestä. Ensin heitettiin kierros bägi-tyhjäks-draivailua ja pojat veti perään pari kierrosta Kossu-Openia.

Heti nelosväylällä päästiin perille paikallisesta kulttuurista, eli yhdenkiekonpelkkääforeeamisryhmä koitti teilata täpöillä-päähän taktikuella, mutta heitti paskat 20cm ohi. Äänenkäyttö oli Lossin käänteisluku.

Tärkeimpänä muistiinpanona Viitamaa pisti yhden holarin siihen alamäkitiputukseen. Plus kympillä meidän harkka-avaukset oli about 150m levysellä alueella, eli ihan jees.

Tuloskierros oli mitä oli (59-59-60) mutta siitä ei tietysti voinut ku parantaa (tai no Viitamaa huononsi), joten kolmatta kierrosta silmään.

Siinä kolmannella Korpelalta lähti muutamä eeryyden AA-VOUS rispektillä. Sai huudella fooria jo ennen heittoo, kun tiesi että ne voi hyvin puhkasta ilmakehän. Ja sitten väylällä 16 se Respect luultavasti hajos atomeiks tai meni muovimiehen laukkuun koska sitä löytyi 0.

Eli jos ette o tienny ni EI KANNATA HEITTÄÄ SILLÄ LÄPINÄKYVÄLLÄ MUOVILLA, koska se menee hukkaan jos sen heittää keskelle väylää.

Kolmannen kierroksen tulokset oli 53,59,60.

5 kommenttia:

  1. oli sitte hiljasta poikua siä, ainaki jos vertaa mun tän päivän viidenseijon seijoon. melttosin pahiten ku kulki 0. muovimies ei silti oo vieny rispektiä, ainakaan premiumia ku sitä ei löydä käytännös millään. kannattaa ostaa sitä parempaa, sitä läpinäkymätöntä kato. löytyy helpommin.

    VastaaPoista
  2. rehti varas silti. kannattaa ostaa sitä toista parempaa muovia, löytää paremmin. löytää kylä nuo huonommat muovitki ku menee kollaan bägin.

    ykski avaus multa nussitaan ni temmon leuan irti

    VastaaPoista
  3. Korpela muuten huusi tota AAAAVOUSTA varmaan jotain 600kertaminuutis. Arvostan meljo.

    Lisäks se avas upsilla 14/18 väylää. Ihmettelin oikeen ku ei heittäny ykköstäki.

    VastaaPoista
  4. Ja ne Viitamaan "frisbeegolfinmakuset" keksipatukat. Ääryyttä.

    VastaaPoista
  5. Kunnei huudeta siä lavvantaina kaikki tumuuttajat joka kertaa tiillä että: TÄLTÄ TULEE AAAAAAVOOUS!!!

    VastaaPoista