joulukuuta 12, 2009

Ryättäne Tali

Paaaaainettii njeettii Tali Tapanin ja Jamon kans EILEN. Oli tarkotuksena heittää mirsi helsinki-vantaalle ku se lähti sekoilee miamiin kaheks viikoks. Mietin et vois samalla yhistää sitte etelän kenttien pelaamisen ja otin välittömästi yhteyden Jamoon ja tapaniki sitte lähti messiin.

klo 02:00 lähettiin kpäästä kohti he-vaa ja oltiin paikalla klo 06:00 ja mirsi jäi pois kyyttistä. Lähetiin painaa kohti klaukkasekoo ja oltiin sitte jamo ja eevaleenan kämpillä siinä klo 06:20 ja piti siinä sitte vähä odoteltiin et aurinko nousee. Lähettiin joku klo 08.50 liikkeelle kohti talia ja löydettin se rata jollain suurimmalla pullalla ku Tapani veti telepatialla volvon oikeelle reitille.
Oltiin pelattu 2 väylää ku Villeki sitte lähti tulee perään ja otti meijät kii vitosella ja jatkettii siitä sitte porukalla ettiäpäin.

Itse ekaa kertaa Talissa ja heti alusta alkaen rata osoittautua hienoksi ja erittäinkin haastavaksi. Heti vaadittiin ryöttästä avausta ku ensimmäinen joku reippaat 200 metrinen par 5.
Koko radalla muutenkin haastavana se, että OB:t oli tosi tiukat koko ajan. Ja tuliko siinä sitte itse tehtyä kieroksen OB enkka, eli 18 väylän aikana olin muistaakseni 15 kertaa OB:lla. heijyys ei oo hyvä. Tuli oltua mukavasti johdossaki jamoo villee ja tapaniaki, mut olimmä paljo sen jälkeen ku nappasin viimmiselle saarekeväylälle tuloksen 19. Painettiin silti 3 kierrosta putkeen ja aikaa meni 5,5h, Itse olin saappaissa liikenteessä ja EEEEEEI SILLAIN JALAT NY KIPEET, ku viä ajo sen jälkeen ryöttäsen matkan kpäähä ja välis oli siä jonku bändin bussin palaminenki motarilla ja siinä sumas oltiin 1,5h. siitä ei sen enempää, jokanen voi iltalehdestä sitte lueskella tästä aiheesta.

Rata oli vaikea ja kiroiluakin taisi jonkin verran kuulua, mutta oli hyviäkin suorituksia (lähinnä avauksia) ja meikäläisellä taisi olla puheitten mukaan välilläkin suhteellisen kovassa iskussa puttaus. (tapanilla taasen ei puttaus oikeen kulkenu ku se hukkas oman valkosen putterinsa ja heitti sen jälkeen toisella punasella kaikki putit korin ali) Jamolla ainakin yks ryöttänen avaus 7:lla. joku 100 metrinen siihen korin läheisyyteen. En ny muita tuloksia, mutta Jamo vois ne kommentoida tonne ku lukee tän. Itellä tais jäädä parhaaks +17 vaj.

Jupinat päivästä:
ya wanna mayo wit dat? Rata oli hyvä ja tulen varmasti ainakin itse menemään uudestaan ku vaan kerkee ja jaksaa ajaa ryöttäsen matkan. Ei mitää hirveen hyvää peliä keneltäkää, mutta onneks jollain hyviä suorituksia.
"ni sä sitte pöllit sen kahvimukin sieltä" "no, on tää ny tälläin parempi"

5 kommenttia:

  1. Tulokset:
    Jamo 79, 82, 72
    Tapzu 80, 67, 74
    Rossi 99, 75, 78
    Ville 81
    (radan par 58)

    Korjaus: sun 18 väylän tulos ekalla kiekillä oli 16 - ei 19. (ettei kukaan vaan aattele sun epäonnistuneen niin pahasti)

    Juu se mun avaus seiskalla oli hyvä, joskaan ei pirkkuun riittänyt. Tapanin avaus kutosella sen sijaan oli ryöttäinen - metrin päähän korista.

    Ya wanna mayo wit dat? =DD Kunnen repeilly.

    VastaaPoista
  2. No perhana. Virhe tuli. Rossin eka kiekka oli 88.

    VastaaPoista
  3. Aika sekalaista oli juu. Tokalla kiekillä heitin periaattees hyvin, mutta putit oli täyttä sontaa. Ei avauksiskaan hurraamista ollu, mutta obt ja mettät vältin aika hyvin.

    VastaaPoista
  4. juu nyt muistinki, se tapanin avaus siinä kutosella oli kaunista katottavaa. kunnon bosautus rysty pro bossilla MILLIKROOLIN päähän korista.

    oks jamo sillain selvillä tosta mun ekasta kiekasta :D

    VastaaPoista
  5. :DD haha kattelin kans et suhteellisen ryöttäne tuo 99 (+41) ekalla kiekillä. Sirkusapinaki heittäis tollasen tuloksen ilman käsiä ja selkää.

    toi 88 (+30) kuulostaa jo siltä et siihen tarvitaan jo kädet ja selkä. Toisaalta mä heitin kyl sen viimmisen 18 väylän varmaan ilman vartaloo :DD ET SÄ HEITÄ SIIHE 16 HEITTOA, mut toisaalta piippoha prätäs siihe 29 heittoo. heijyys on heikkoa

    VastaaPoista