marraskuuta 17, 2010

2010 kesäkauden ynnäilyt - Heidi

En oikeastaan edes muista missä vaiheessa mun kesäkausi alkoi, mutta kai se oli tos päivänä muutamana.

Tänä kesänä tuli kyllä heiteltyä ihan mukavasti. Viikkikset nyt tietysti Myllymäen radalla joka lauantai. Se oli aina se viikon kohokohta. Olin paljon td:nä ku Tapani ei ehtiny. Olin siis toisin sanoen vara-Tapani. Muihin kisoihin en ainakaan vielä tänä kesänä uskaltanut ilmoittautua mukaan. Ai niin tosiaan, Tapanin kommentin perusteella pieni lisäys tänne. Joo, olinhan mä Kpään mestaruuskisoissa ja voitin Tomoottajien naisten sarjan! Jee! Oli se sillain vaikeeta, ku olin ainut nainen Tomoottajista, joka osallistu siihen kisaan :D

Suurempia saavutuksia ei mulla tän lajin parissa tänä kesänä kyllä tullu. Paitsi se, että yhdessäkään kesäsarjan kisassa en huutanu DNF! Tai siis huusin, mutten lopettanu kesken. Jos totta puhutaan, ni ei itse asias tainnu olla yhtään kisaa, jossa en olis huutanu DNF :D Mutta voittoja ei herunu, vaikka kovasti sitä yritettiin. Ei vaan frisbee lentäny vielä tänä kesänä tarpeeks hyvin. Taisi itse asias olla yksi saavutus se, kun kuvasin UNDGIKin videokameralla :D Video ei ehkä oo laadukas, mut hei, se oli ensimmäinen kerta ku kuvasin videokameralla! :D

En edes muista kävinkö missään muualla ku Kpääs heittämäs kesällä. Ehkä saatoin käydä Julkujärvellä kerran tai kaks. Jaa, mutta käytiinhän minä, Tapani ja Harri Jämilläki ku tehtiin se äärimmäisen hieno esittelyvideo :D Mutta muuten kyllä tuli oltua Kankaanpäässä Myllymäen radalla sekä Viidentienristeyksen radalla. Toki myös UNDGIK rata oli huippu! Kiitos Harrille suunnittelusta.

Tavoitteet ens kaudelle vois olla ihan semmosta peruskauraa, eli siis se, että oppis heittämään paremmin. Täytyis opetella heittämään vauhdin kanssa. Muuten ei sen ihmeempiä tavoitteita ole. En mä mihinkään isoihin kisoihin kyllä rupee tähtään. Se saa viä toistaseks odotella. Vaikka eihän sitä ikinä tiä, jos vaikka hairahdun johonki kisaan. Sen näkee sitte!

Mennyt kausi oli kyllä hieno kausi, ei siinä mitään. Tulipahan paljon myytyä kiekkoja ja iteki heiteltyä paljon! Oli se hyvä, että oli edes jotain tekemistä ku ei töitä muuten ollu!

Kiitos kaikille, jotka oli mukana tässä kuluneessa kaudessa! Oli ilo (no, ilo ja ilo) viettää hieno kausi teidän kaikkien kanssa!

HEIDI ON PUHUNUT. HEIDI VAIKENEE.

4 kommenttia:

  1. Oli sulla ainaki tulos Kankaanpäänmestaruuskisoista, että luultavasti osallistuit?

    Ja eks muka käyny kertaakaan esim Kirjuris?

    VastaaPoista
  2. en oo ihan varma kävinkö kesällä kertaakaan kirjuris. vai olisinko käyny? en mee ny sanoon mitään.

    VastaaPoista
  3. mutta kpään mestaruuskisat lisäsin juttuuni :D

    VastaaPoista
  4. Heidi on ääryyttä! Paras kuvaus UNDGIKissa! Arvostammelijo!

    VastaaPoista