elokuuta 16, 2009

13.8.-09 Viidentienristeys A & B

Iltasella lähdettiin oikein kahdella autolla Viidentienristeykseen testaamaan omaa rataa. Tarkoituksena oli heittää ainakin A-puoli ja mikäli innostusta riittää, myös B-rata. Mukana olleista, vain allekirjoittanut oli kerran heittänyt kaikki 18 väylää, Harri (ja Heidi, joka nyt ei heittänyt) kaiketi väylät 2-14, Olli ja Mari (ja Daniel) ei vielä ollenkaan.

Heittely alkoi ryhmältä supertasaisesti: neljän väylän jälkeen tulokset olivat 3,3,4 muilla ja 3,3,2 Tapanilla. Tämän jälkeen alkoi eroja tulla ja sekä hyvää, että heikompaa peliä nähtiin kaikilta. Ehkäpä komein suoritus oli Harrin upea kolmonen A-radan 135-metrisellä par4-vitosväylällä. A-radan (par 27) tulokset: Tapani +1, Harri +3, Olli +8, Mari +14

Tässä vaiheessa Harri, Daniel ja Mari jatkoivat kotiinpäin ja muut B-radalle. Ensimmäisellä neljällä väylällä Tapani otti pari heittoa hyvää Olliin nähden, mutta sitten alkoi Ollin hurja kiri. Olli voitti kaikki loput viisi väylää (+2) ja lopulta B-puolen yhteistulokseksi sai +8. Tapanin B-puoli +12. Yhtään birdietä ei B-puolella nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti