elokuuta 12, 2009

Jämi 11.8.2009

Eilen tosiaan Jämillä hyvät sessiot. Heittoviisikkoon kuului Harri, Tapani, Olli, Markku ja Sami. Kolme kierrosta pelattiin kohtuullisen hyvissä olosuhteissa, eli tuuli oli verrattaen mieto kun puhutaan Jämistä.
Päivän paras saavutus oli Tapanin -4 ennätyslopputulos viimeisellä kierroksella. Onnittelut siitä! Minä tein myös ennätykseni toisella kierroksella tuloksella par. Parannusta edelliseen 3 pistettä.

Täytyy nyt vielä mainita omista vaatimattomista, mutta hyviä fiiliksiä aiheuttaneista saavutuksista. Ekalla kiekillä melko pitkä putti jyrkkään ylämäkeen 2. korilla ja ensimmäinen birdieni 5. korilla. Toisella kiekillä eka birdie 1. korilla, jossa n. 70m lähestymisheitto driverilla(Surge rulettaa!) parin metrin päähän korista.

1 kommentti:

  1. Jep. Eilen pelattiin 2 ekaa kierrosta "kisana", eli laskettiin niistä yhteistulos. Sen vei Harri tuloksella +5 (tasoitettu tulos siis peräti -5,8. toiseksi Opa +7 (-4), mulla +7 (+6,6). Sami +20 ja Markku +22 eivät vielä päässeet tasoitettuun, kun vertailutuloksia ei ollut.

    Kolmas kiekki oli sitten se mun huippukierros. Ensimmäinen kerta kun oikeastaan yhtään heittoa ei mennyt pieleen koko kierroksella.

    Ykkösellä avasin reilu 100m ja toinen Rocilla noin 10cm ohi ketjujen, eli eagle tosi lähellä -birdie varma. Kakkosella varma par. Kolmosella kohtuu hyvä avaus väylän laitaan ja varma par. Nelosella avaus noin 15m päähän, mutta puun alle, joten en edes yrittänyt häkkiin vaan varmasti viereen ja par. Vitosella Jarmon vanhalla Bossilla noin 16m päähän häkistä, eagleputti noin 10cm alle ketjunen häkin reunaan eli varma birdie. Kutosella noin 8-9m lyhyeksi, mutta birdiputti sisään. Seiskalla 5m lyhyeksi, mutta birdi helppo. Kasilla 3m päähän puskaan, birdie sisään. Ysillä avaus vähän heikko noin 11m päähän ja siitä putti vähän ohi, eli kierroksen ainut bogey. Oma ennätys siis korjattiin -2:sta -4:ään, ja ilmeisesti samalla myös epävirallinen rataennätys tuli. Aiemmin on kuultu -3 jonkun heittäneen.

    Paluumatkalla mietittiin, että mitähän tälle radalla voisi huiput heittää, ja Sami sanoi hyvin, että kakkonen joka väylälle on mahdollinen. Ehkäpä tosiaan se -9 olisi mahdollisuuksien rajoissa.

    VastaaPoista