elokuuta 12, 2009

Kirjuri 11.8.-09

Kirjuriin lähdetiin hyvissä ajoin puolen päivän aikaan, kun illaksi oli luvattu sateen uhkaa. Tällä kertaa tarkoituksena oli kiertää myös P-rata, kun kahdella edellisellä kerralla oli heitetty vain A-puoli. Matkaan lähtivät Jarmo, Tapani, Mari, uusi tulokas Matti ja kuvaajaksi Heidi.

Matkalla jo mietittiin, että mahtaakohan se P-rata tarkoittaa Pro-rataa ja A amatööriä. Näin voisi ensikokemuksen mukaan todeta, sillä ensimmäisellä kierroksella heitettiin vain yksi birdie, Matin mahtava kakkonen kasiväylälle P-radalle ja tulokset +5,+6,+10 ja +25 viittaavat siihen, että P-puoli tosiaan on hankalahko.

Päivä aloitettiin kuitenkin tutun a-radan kiertämisellä. Olosuhteet olivat mainiot, pilvipoutainen sää, eikä tuulta ollu läheskään siihen malliin kuin edellisellä kerralla (toim. huom. kyllä sitä silti oli kohtuullisesti areenalla). Tulokset eivät päätä huimanneet, mutta kelvollisiin lukuihin päästiin: Tapani +2, Jarmo +4, Matti +13 ja Mari +19.

Ykkösväylällä ei tällä kertaa nähty Jarmon ilotulitusta, vaan edelliskerran birdie vaihtui nyt kutoseen, eikä muut sen paremmin aloittaneet.
Kakkosella Tapani heitti 7 metrin birdien siään, Jarmo varma par, muilla krapisi puissa, Marille päivän eka penaltti puunlatvasta.
Jarmo paikkasi tilannetta kolmosradan upealla kämmenpommihyssellä aivan kupin viereen, mistä birdie oli muodollisuus. Muille korkeintaan bogey.
Nelosella ei käyty joessa, mutta silti vain Tapanille par.
Vitosella tuuli ei tällä kertaa haitannut joten draivit lensivät kelvollisiin mittoihin ja Jarmo ja Tapani pariin.
Kutosella lähestymiset olivat hyviä, mutta kaikki takoivat kiekkonsa lopun kuusiin, joten tuloksena kaksi bogia, tupla ja tripla, ei hyvä.
Seiskalla Tapani osui avauksen parin metrin päähän ja birditti, Jarmolle ja Matille helpot parit.
Kasilla Tapani pääsi pariin, Jarmo ja Matti bogiin.
Ysillä Jarmo otti varman kolmosen, Mari ja Tapani nelonen ja Matilla lipsahti tuplabogiin.

Tämän jälkeen pidettiin pieni juomatauko autolla ja painettiin proradalle, kuitenkin niin, että heitettiin A-puolen 1-4 väylät alle, koska P-rata alkoi nelosen korin lähistöltä. Nämä neljä a-puolen rataa näkivät hiukan parempia tuloksia kuin ekalla kierroksella. Helminä Jarmon päivän toinen birdie kolmosella (tällä kertaa sellainen 15 metrinen), ja Tapanin birdie nelosella.

P-radalla ei tosiaan yhtään birdietä nähty ja muutenkin huippuheitot olivat kohtuullisen harvassa, tosin Tapani avasi kolmosella sellaisen 70-80 metrisen kapean kujan läpi alle 10m päähän korista, mutta joutui tyytymään pariin. Tietysti kierroksen kruununa oli Matin birdie kasiväylällä, jossa muut eivät helpolta näyttäneellä väylällä osuneet oikein lähellekään. Enemmänkin nähtiin kämmejä, kuten Tapanin 100-110metrinen fairwaydraivi noin 40 astettaa väärään suuntaan hevonkuuseen kymppiväylällä ja Jarmon kolme peräkkäistä heittoa puuhun kakkosella.

Laitoin discgolfscores.netin kaverilla viralliset ratatiedot. Päivitystä odotellessa tuloslaput koitetaan pitää tallessa.

Seuraavalla kerralla paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti