elokuuta 12, 2009

Ikaalisten kylpylä 10.8.-09

Matkalla Tampereelta Kpäähän päätettiin piipahtaa vilkaisemassa Ikaalisten kylpylän rata. Etukäteen tiedettiin vain, että rata on aloittelijaystävällinen Meresmaan Jussin suunnittelema 9-väyläinen. Paikan päällä pienen harhailun jälkeen löydettiin kasikori ja ysitii, ja siitä sitten pienellä hakemisella myös ykkönen. Opasteet olivat tuttuun DGP-tyyliin erinomaiset, eli jokaisella tiillä luki väylän numero, pituus ja etäisyys. Taisipa olla karttakin?

Rata oli tosiaan nopeasti kierretty kahdella hengellä ja väylät olivat lyhyitä 50-90 metrisiä, eikä erityisiä esteitäkään ollut. Tosin ystävällisyydestä ei voi puhua siinä mielessä, että varsinainen fairway oli usein tosi kapea ja heti ympärillä oli nokkospusikkoa, joten hukkaankin kiekon olisi saanut suht helpolla, ja huonolla kovalla heitolla ehkä myös järveen. Tosin kovia heittoja näin lyhyillä väylillä ei tarvittu oikeastaan ollenkaan. Enemmänkin tarkkuutta ja pikkunättejä heittoja. Tietenkään tomoottajat ei näihin ole tottuneita, joten tulokset jäivät +2 molemmilla, vaikka alle parin tämä toki pitäisi heittää, kun kaikki väylät olivat par kolmosia.

Ihan kiva rata, helppo ja nopea, mutta toisaalta aika hajuton, mauton ja väritön, joten varmaankaan ei varta vasten tule lähdettyä. Tietysti matkalla Tampereelle siinä nopeasti poikkeaa kun matkan varrella on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti