elokuuta 17, 2009

Kirjuri 15.8.-09

Harri, Olli ja Tapani käväisivät Porin suunnalla kiertämässä Kirjurin A- ja P-radat (Tapani ja Olli A:n kahteen kertaan) nätissä, vaikkakin kohtuullisen tuulisessa säässä. Mitään erikoisia ihmeitä ei nähty, ja tulokset jäivät kohtuullisen alhaisiksi, koska tällä kertaa noudatettiin kaikkia OB-rajojakin, ja sakkoja kerääntyi tiuhaan tahtiin.

A-puolella ensimmäisellä kierroksella nähtiin vain 2 birdietä, eli Tapanin kakkosväylällä ja Harrin seiskalla. Sen sijaan kutosia ja seiskoja tuli useampia =P.
P-rata kierrettiin tutusti kesken A-radan eli A-4:ltä mentiin P-1:lle. P-puolella saatiin aikaiseksi vain yksi birdie, eli Tapanin 8-väylän kakkonen. Tosin myös vitonen olisi meni kyllä tiiltä kahdella sisään, mutta kun ensimmäinen avaus oli jo mennyt OB:lle, ei siitä birdietä tullut. Harri muuten heitti samalla väylällä kahdesti OB:lle. P-puolella käytiin yhteensä 8 kertaa pelikelvottomalla alueella.

Lopuksi pelatulla toisella A-radan kierroksella Tapani heitti sitten birdien seiskalle ja ysille, ja kun bogeja ei tullut kuin 2, tuli siihen oma ennätys +-0.

Tulokset:
A-rata
Tapani +4 ja 0
Olli +8 ja +12
Harri +10

P-rata
Tapani +8
Olli +16
Harri +18

Koko rata:
Tapani +12
Olli +25
Harri +28

3 kommenttia:

  1. Törkyhienot radat on! Lopputulos ei pisteiden kannalta ollut häävi, mutta eräänlainen onnistuminen kai oli että kukaan ei hukannu yhtään kiekkoa virran vietäväksi. Ollila tais olla lähimpänä jorpakkoa, vai kävikö ihan vedes asti jonku verran?
    Eniveis suositeltavaa on mukana olla pari kiekkoa, joita ei kauheesti harmita hukata, sillä kiekon eksyminen ahdin valtakuntaan on enemmän kuin mahdollista. Tietenkin aina voi pelata reilusti seiffiä mutta ei se o hauskaa.

    OB-rajoista en tykänny. Ne kyllä hyvin todistivat kuinka amatööriheittäjä olen. Varsinkin rystypuolen avausten tarkkuus on joka kerta ihan mitä sattuu.

    VastaaPoista
  2. Juu jortaanis oli kiekko. Tosin alle 30 senttiä rannasta ja siinä oli ehkä 8 cm syvää, joten kiekko lähinnä köllötteli vedessä puoliksi uponneena.

    Mutta tosiaan hienot radat. Pari kräpistä paskaa oli mukana, mutta se sallittakoon, kun kumminki 21 on kaikkiaan väyliä vai mitä ne ny oli. Paikkana hieno, eikä tällä kertaa juuri väkeäkään ollut riesana, sen paremmin heittäjiä kuin muitakaan. Kirjuriin menemme vain lisää paljon nyt.

    VastaaPoista
  3. mä oon kirjuris toiminu lähinnä kirjurina :D

    VastaaPoista