toukokuuta 17, 2010

Blogin linjasta

Tästä linjanvedosta on ollut jonkun verran vääntöä viime aikoina, joten pistetään tähän taas lisää lusikoita soppaan.

Sakun ehdotusten pohjalta otin moran taskusta ja aloin veistellä terävimpiä särmiä. Mitäs ollaan mieltä näistä muutoksista?
  • lisäsin tohon oikeaan palkkiin selvän disclaimerin ja linkit "virallisempiin" viestimiin
  • muutin toisen blogin otsikoksi Tomoottajat Disc Golf ry - Kankaanpään frisbeegolf
  • lisäsin sinne myös linkit tänne asianmukaisesti
  • aloin lisätä tukijoiden logoja sinne
  • ehdotan, että muutetaan tämän blogin logokuvaan nimeksi jotain muuta kuin seuran virallinen nimi
  • ehdotan, että ei edelleenkään sensuroida kuin pahimmat skitsoamiset (ja nekin jo omassa päässä) ja tämä on nyt sitten jo etukäteisvaroitus myöhemmin tulevaan juttuun Myllymäen päättömästä idioottivandalismista
  • ehdotan, että jatkossakin jäsenet (ja ei-jäsenet) saavat sanoa omat mielipiteensä asioista niin kuin itse haluavat ja kehtaavat - tämä siis tarkoittaa myös rakentavaa keskustelua, kuten Sakulta on nyt saatu, niin saadaan hommat kulkemaan eteenpäin mieluummin kuin polkemaan paikallaan
Mitä muuta?

6 kommenttia:

  1. Hyviä lisäyksiä ja ehdotuksia. Nyt meitä tuntemattomat blogiin eksyjätkin osannevat kenties suodattaa näkemäänsä. Ja rakentavaa keskustelua lisää vain. Ei tosiaan tuota osannut itsekään niin järkeillä, kuvitteli vain että "kyllähän kaikki nyt meidät tuntee". Koulussakin jotain positiivisesta PR:stä oli joskus puhetta (vai oliko se niin, että "bad PR is better than no PR"), mutta muuten meille aina toitotettiin, että markkinointi ei o sitten teidän juttu ollenkaan. Se on eri.

    Niin, ja oma bloginimimuutosehdotukseni on Tomoottajien krematorio.

    VastaaPoista
  2. samalla kannalla tapanin kanssa. eli voitaisiin mun puoleta ainaki vaihtaa toi nimi tosta et se ei ihan suorana oo seuran virallinen nimi. ja sitte ei ruveta mihkään sensuuriin. kukaan ei pääse täällä kirjoittelemaan nimettömänä ja jokanen sen myös tietää ja ymmärtää, joten silloin ku pitää avautua ni tää sen paikan pitäis olla, eli pahin suodatus tapahtuu jo oman pään sisällä. KUKA JUMALAUTA HARRASTAA VANDALISMIA. olis kyl hieno tietää.

    VastaaPoista
  3. juu, tomoottajien krematorio on ääryys ehdotus! LAITAMME VAIN LAITAMME VAIN!

    VastaaPoista
  4. Mä koitan ite ainaki siistiä tekstejäni hiukan, etten pahota kenenkään mieltä. Mutta komiat on uudistukset NYT! Että se on SAAAAAAAAAAATANA TEMPOINTS SULLE!

    VastaaPoista
  5. Niin tosiaan krematorio on just hyvä nimi. Suurin osa blogin kommenteista joutaiski poltettavaks josain masuunis. Rossin jämillä tokaisema läppä saa näin arvoisensa aseman Kankaanpään frisbeevaikuttajien keskuudessa.

    "Mä heitän tän avauksen nyt krematorioon!" :DD

    VastaaPoista
  6. toi krematorio kyllä tosiaan kuvastaa aika hyvin näiden juttujen tasoo :D

    VastaaPoista