toukokuuta 18, 2010

Urheilukentällä toimintaa

Tänään oli Kpään urheilukentällä klo 17.30 alkaen joku tapahtuma, missä paikalliset seurat pääsivät esittelemään omaa lajiaan. Mukana menossa oli myös Tomoottajat Disc Golf. Paikalle raahautuivat itseni lisäksi, Rossi, Pösö, Leku, Saku ja Kristian. Myöhemmin Harri toi yhdistyksen mainoslappusia jaettavaksi lajista kiinnostuneille. Meillä oli käytössä 6 pikkukoria tapahtuman järjestäjiltä ja kasa puttereita ja midareita. Porukkaa kävi kohtalaisesti puttailemassa ja kyselemässä lajin saloista. Jotain uusia naamoja saattaa näkyä tulevissa viikkiksissä.

5 kommenttia:

  1. Minä ja Rossi liuettiin vähä etuajas paikalta työkiireiden takia. (eeeeei me viidentienäijään menty) Kävikö viä paljo väkee kokeilemas sen jälkeen?

    VastaaPoista
  2. Malauta. Kuokan päälle sietäisitte saada. "Töihin, oikeesti täytyy mennä." "Juu, ja se on mun kyytillä, käyn viemäs sen, mä tun sitte takasi." Meni se töihin, ja tuli se yks takasi. Heittään vaan mennään. Kyllä sen tiesiki, oikeen seura-aktiivit. Malauta ni ma sam pat sättänä.

    VastaaPoista
  3. Joo poika jakso kans vajaan tunnin olla siinä heittämäs. Sitte oli pakko lähtee vähän kiertään ku oli paljon muutakin. Kyllä siinä porukkaa kävi ekan tunnin aikana varmaan 50-70 henkee. Alle 10v suurin osa mutta tulevaa harrastaja materiaa.

    VastaaPoista
  4. Puhuttiin valhettelusta mun ja Rossin kohdalla. Sais vetää kuokkaan paljon.

    VastaaPoista