lokakuuta 08, 2009

2 kesää aktiivista kiekkoo ja viimeinki holari

Joupiska oli tänää huippu. Mitään huippu tuloksia ei nähty. Koipan kanssa järkeiltiin, että voisi mennä vähä kiertää ku ei muutakaa tekemistä oo. Eka kierros +3; ei mitää erikoista.
Toinen kierros lähti upeasti par tuloksella. Ajattelin, että nyt on enkka vaarassa, mutta toiselle par 3 väylälle tuli sitte missattua. Avaus puun latvaan ja sitä sieltä sitte naarattiin varttin verran. Penalttia siitä sitten tuli ja toisen väylän jälkeen paluu arkeen eli +1 tulokseen. 3 väylä sitten oli sitä mitä on haettu jo pari kesää. 76 metrinen par 2 väylä ja kämmenellä avaus. Xcaliber lähti täydellisessä kulmassa. Koko ilmalennon aikana vallitsi hiljaisuus ja kun näin, että suoraan koriin ni lähti uskomaton älämölö. NOILIIII eka holari (ka jarkkoo).
Olin varma, että nyt enkka vasta vaarassa onkin, mutta varmaankin johtuen holarin aiheuttamasta huumasta onnistuin ryssiin kierroksen loppupään varmat pirkkuväylät ja tuloksiseksi +2. Ei siitä sitte sen enempää. alko tuleen sitte jo pimee, joten lähettiin vittuun ja mentiin siwaan.

6 kommenttia: