lokakuuta 20, 2009

Julkuäijää

Tapani, toinen Tapani, Teemu V ja Heikki V painoivatten julkuseon tänään. Enkkoja napsu monenmoisia. Tarkistuslaskennan jälkeen Heikki heitti ryöttäsen +3, Tapani A +7, Ruohonen +9, ja Teemu +16.

Itte heitin koko radan rystyllä. Kakkosväylällä koitin pientä lähestymistomoo, mutta seki sattu, joten sen lisäks heitin vain ja ainoastaan rystyheittoja koko radan, eli siihen nähden tautinen tulos. Lisäks heitin pirkun ekaan par vitoseen! Kolmella rystyllä puoleen väliin ylämäkee ja siitä 10m putti sisään. Eeeeen mä sillai huutanu siä.

Aamummalla painoin Vihiojaan 3,3,3,3,3,3,3,3,3 eli E.

11 kommenttia:

  1. Hyviä tuloksia. Mun +8 alkaa olla siä häntäpääs meidän porukas. Pirkku 14:lle on kovuus suoritus. Tomoottajis on ny niin paljo kokeneita Julkun kiertäjiä, että pakko ottaa tälle vuodelle viä porukan sisäinen kisa. Varmaan 10 henkee olis ihan piisofkeik saada mukaan. On se vaan ryättäsen hieno rata. (lukuun ottamatta suurta osaa heittoalustoista)

    VastaaPoista
  2. Koska mennään? Saako ei-tomoottajat osallistua? :)

    VastaaPoista
  3. Oooliko siihen joku vaatimus, että on tomoottaja? Vaikee kieltää ketään tituleeraamasta itteensä tomoottajaks, ku kerran seuraa ei oo edes vielä perustettu =)

    VastaaPoista
  4. Jeps, mut koska mennään! :-D

    VastaaPoista
  5. äärimmäisen hyvä idea toi sisäinen kisa. olen VAIN messis

    VastaaPoista
  6. Sisäinen kisa on hyvä, koska tosiaan mennään...

    Parikisan suursuosion myötä vois tietysti järkeillä Julkuun myös parikisaa. HÄ! Samalla systeemillä ku viimeks. Pelitapojen arpominen voi olla Julkussa vähän turhan raakaa touhua, sen verran rajuja metsäväylät ovat ainakin worst shot tapauksessa. Mutta voihan etukäteen valita kullekin väylälle sopivan pelitavan siten, että kaikkia tulee tasapuolisesti käytettyä.

    Mutta kyllä siis ihan yksilökisakin olis kova sana. Jos kisaolosuhteis pystyis tsemppaan ja pääseen yli siitä vitutuksesta, joka Julkussa josain vaihees iskee.

    VastaaPoista
  7. Perjantaista, 23.10. eteenpäin olen vain mukana. Ollilta helevetin hyvä idea, parikisa sekä henkilökisa siellä. Vooooin sanoo että jumbopaikka taattu kuka vain on mun parina.

    VastaaPoista
  8. julkujärvellä parikisaa voi verrata salen kylmätiskiltä saatavaan italianleipään. Se pitää sisällään ÄÄRYYTTÄ

    VastaaPoista
  9. Ei helvetti noita Rossin letakutuksia =DD Repesin pahasti! Totta tuo silti on; molemmat ovat ääryyttä.

    VastaaPoista
  10. OTAMME KISOIUDEN PERYYDEN VAINEN OLEMME MUKANUUDEN PERYYDESSÄ NYT NYT NYT!!

    VastaaPoista