lokakuuta 07, 2009

Julkujärvi #moni

Eilen paikalla Kpäästä Pete ja Opa, Treeltä Heikki, Tapani ja yks uus naama (unohdin nimen).

Olosuhteet olivat jopa julkulle epätyypillisesti täydelliset, suht lämmintä, aurinkoa eikä yhtään tuulta. Tosin viimeisten 6-7 väylän aikana lämpötila putosi huomattavasti (kuten myös tulostaso).

A-puolella heitin ihan sekohyvin ja paransin omaa ennätystäni vissiin 3 heitolla jolloin luonnollisesti elättelin toiveita koko radan ennätyksestäkin. Tuuuuuli se. Suttasin pro-puolella pahimmin ja tuo A:n -3 prätäänty vielä +6:ksi, eli takaysi +9. Taisi olla mulle toiseks huonoin takaysi ikinä siellä.

Muut veti tasaisemmin ja päätyivät parin-kolmen heiton päähän musta. Heikki varmaan laittaa lopulliset tulokset dgs:ään ja tähän?

8 kommenttia:

  1. Pitäs kans pitkästä aikaa käydä heittämäs Julku ja ihan perus Vihimukava. On ste kauan, ku oon käyny.

    VastaaPoista
  2. Julkujärvi on perseestä, jos ei ole maailman rankingin top 10 joukos, tai jos käsi ei kestä yli 80% tomoottamista. Ei ole sunnuntaiheittäjän paikka, kai se on pakko jo uskoo. Ei sieltä vaan ikinä pääsee hyvillä mielin pois. Tai onhan sitä aina hyvillä mielin, kun sieltä pääsee pois.

    VastaaPoista
  3. No kyllä se mulle ihan kohtuullisen miellyttävä on, vaikka oon ehkä about maailman top 10K enkä heitä tomolla ku varmaan 30% heitoista. Mutta helvetin vaikee se on. Toisaalta veikkaan, että meidän porukan tasosille heittäjille se olis paljo palkitsevampi ku siellä kävis vähän useammin, että pystyis oikeesti treenaamaan noita. Nyt on tainnu aina olla vähintään viikko kaks väliä.

    VastaaPoista
  4. Ai sä ET o top 10?

    Mun tasoselle heittäjälle Julkuperse olis palkitsevampi, ku kävis useammin kääntymäs siinä lähtöpaikalla ja lähtis saman tien vittuun.

    VastaaPoista
  5. No niinno, oon mä varmaan top10 maailmas niistä, jotka on kirjannu julkun tuloksen disc golf scoresiin. On se sillai meriitti.

    VastaaPoista
  6. Rataennätys muuten taitaa olla Suomen mestari Jesse Heinosella viime vuoden Julkujärvi Openista. Se heitti ryöttäset -4 ja -1 ja voitti kisan 11 heiton erolla. http://keskustelu.frisbeeliitto.com/viewtopic.php?f=7&t=774&start=15

    VastaaPoista
  7. En tosin tiedä oliko silloin väylät vielä ihan samat kuin nyt.

    VastaaPoista
  8. Julkuperse =D
    Kyllä Olli ihan tykkää. Muahahahahaaa :D

    VastaaPoista