lokakuuta 18, 2009

Julkujärvi Open

Käytiin Jarmon ja Harrin kanssa kisailemassa Tammermaan Avoimet, eli Julkujärvi Open lauantaina.

Kisat käytiin siis Julkujärvi DGP:ssä alkaen aamukymmeneltä. Kisabussi lähti Tampereelta Pyynikintorilta 9:20 (tai siis 9:35, koska suurin osa tuli myöhässä koska oli sen verraan viihteessä). Tässä voisi mainita, että jo perjantaina suurin piirtein sama porukka heitti Vaakkolammella 10 väylän best shot parikisan ja useimmat olivat jo silloin aika viihteessä. Parikisan voitti Markus Mäntylä + Tomi Niemenmaa -pari (kumpikin sm-sarjajyriä pdga-ratin 950+) tuloksella 24 vaikeutetutulla ja pidennetyllä Epilän radalla. Mun ja Jarmon tulos oli 30, ja olimme kai 6. (19 paria mukana).

Bussi löysi erinäisten harhailujen jälkeen Julkuäijään siinä viittä vaille kymmenen eli lämmittelyaikaa oli ruhtinaallisesti. TD, eli Sami Yli-Pihlaja jakoi pooleille kansiot ja lähetti radalle ja kisa aloitettiin oikeastaan sitten saman tien. Jarmo ja Harri sattuivat samaan pooliin, ja mä osuin kolmen hengen pooliin aiemmin mainitun Tomi Niemenmaan (foorumeilla tumpsi) ja Tommi Tohnin kanssa, jotka molemmat ovat kovia kokeneita PDGA-jyriä. Olikin hieno heitellä kun vierellä oli heittäjiä, jotka oikeasti osasivat heittää - esim tumpsi availi +150metrisiä useamman propuolella. Meidän pooli aloitti 13. väylältä eli vedimme pahat alkuun. Mulla lähti ihan kelvollisesti par/bogi -linjalla ja olin +4 18. väylän eli pitkien jälkeen. Omassa poolissani Tomi oli noin +1 siinä kohtaa ja Tommi ehkä +2. Siitä alkoikin sitten mun übernousu, vedin pirkut väylille 19,1,3,4,5,8 ja 10 ja koko kiekille omalle tasolle uskomattoman -1. Muut meidän poolissa vähän prätäs sitten lopussa ja olivat noin 6-7 heittoa mun perässä ja kun palasimme "kisatoimistolle" eli Yli-Pihlajan repulle, olin koko kisan kärjessä. Eikä muistakaan pooleista kukaan tullut ohi, eli pääsin lähtemään yhden heiton johdossa toiselle kiekille.

Toisella kierroksella mun pooliin tuli eilisen parikisan voittaja Markus Mäntylä, EM-kisojen 30. Antti Heikkilä, ja parikisassakin samassa poolissa ollut Mika Nihti (eli Michael Knigh). Meidän tulokset ekalla kiekillä oli 63, 65, 63 ja 66 muistaakseni. Tunnin ruokatauon jälkeen jatkoimme väylältä 2. Mulla peli lähti suht hyvin liikkeelle par,par,pirkku,par ja johdin edelleen siinä vaiheessa kisaa. Mutta sitten kutosen (eli vinon harjun päällä heitettävän) avaus osui puuhun ja valui alas asti ja pääsin sieltä mettästä pois vasta neljännellä. Siihen triplabogey ja kaksi pahinta kilpakumppania heitti pirkun, joten voittotaistelusta ulkona yhdellä väylällä. Loput heitin pirkku,par,bogitasoa ja lopulta hävisin sekä Mäntylälle, että Heikkilälle 3 heittoa. Kuitenkin omalle tasolle ihan liian kova sijoitus eli kolmas tollasessa porukassa ensimmäisessa kisassa.

Jarmo ja Harri tekivät molemmat myös oman enkkansa ekalla kiekillä, mutta poikain sijoituksia ei vielä varmaksi tiedetä kun järjestäjät olivat sen verran viihteessä, ettei niistä oikein saanut mitään selkoa.

Hemmetin nätit kisat, rento porukka, hyvä fiilis, hyvä rata ja hyvä sää ja tietysti onnistunut huijaaminen, eli yli puolet heitoista tomolla ja sain pistettyä huomattavasti parempia heittäjiä pataan. Ens vuonna uusiks.

6 kommenttia:

  1. Ylitsevuotavat onnittelut. Mitäs kolmonen sai palkinnoks?

    VastaaPoista
  2. Pokaali, joku random cd ja lahjakortti Discmaniaan. Kuulemma voi käydä kysymäs Jussilta, että mitä sillä saa =) Ei ollu siis mitään tietoo, minkä arvonen se on.

    VastaaPoista
  3. Katoin, tossa, että mun poolikaverit kisasta oli kaikki mukana myös European Openissa =). Finaalikiekin kaverit oli jopa kovilla sijoituksilla 25. ja 28.

    VastaaPoista
  4. Oli hiton hienot kisat! Lisää kisoja NYT! Pidin paljon. Ja tosiaan +8 heitin koko kiekin, eli kolmella parani enkka.

    VastaaPoista
  5. Hyvin veti kaikki Tomoottajat. Tapsilla tietty ryöttänen suoritus, mutta Jamon ja Harrin enkkaparannukset kovassa kisassa oli hienoa vain, ja sijotuksekki näky olevan ihan mukavia. Ehkä ittekki sitte ens vuonna uskaltautuu jo vähä muihinki ku oman porukan viikkokisoihin.

    VastaaPoista
  6. Jaha, uutta pukkaa pian. Voi tosin olla (ja luultavasti onkin), että olen siellä Englannissa silloin. Koittakaa hoitaa homma himaan.

    VastaaPoista