lokakuuta 08, 2009

Vihioja rikottu

Niin, rikoin Vihnun sillain että heitin ny vihdoin siihen vitoseenkin birdien. Ja aika moneen muuhunkin. Pelasin 2 tautista kierrosta: -5 ja -4 ja mikä erikoisinta, ei juuri ollu samoja pirkkuja noilla kiekeillä. Ekalla yleiset pirkut 1 ja 4, mutta sen lisäks 5,7 ja 8. Avasin vitosen ekaa kertaa pyörähtämällä ja meni nätisti sinne alakoivuille ja vielä onnistu noin 19m putti. Seiskalla Pro Dessu kämmenellä noin 5 m päähän. Toisella kierroksella ehkä 1m päähän, mutta rollas siitä melkein ojaan. Kasilla kans ihan laittoetäisyydelle.

Toisella kiekillä alko etthundrapertsentagepirkkuunolla neljä ekaa väylää! Mutta siihen se sitte lopahti, ja kaikki loput pariin. Ei ollu oikeastaan ne loput lähelläkään, pari oli hyvin seivattuja pareja.

3 kommenttia:

  1. Niin juu, kolmonen oli nyt erikoisessa paikassa. Normaalista joku 6m ylemmäs mäkeen. Vaikee oli saada koriin viereen jäämään.

    VastaaPoista
  2. Ootsä vaan ryättänen! Onnittelut komiaakin komiammasta suoritteesta.
    Näen sieluni silmin sen vitosen: törky korkee ja kova rhbh anhyzer, joka olis voinu jopa mennä pitkäks, mutta loppumetreillä tekee juuri sopivan feidin koria kohti. Menikö oikein? Millä kiekolla avasit?

    VastaaPoista
  3. No aika lailla se tollain lähti, mutta ei se kyllä luultavasti ehtiny feidata ku jäi tavallaan sille suoralle laskevalle linjalle siihen alakoivuille. Toisaalta ei sitä loppuun asti nähnyt, joten on voinukki mennä noin.

    Teebirdillä heitin. Se on nyt ainoo jolla osaan sen pyörähdyksen tehdä onnistuneesti 90% kerroista. Se tosin on niin hidas, että en saa sitä ku semmosen 120-130m. Normirystyllä menee ehkä se 100m.

    VastaaPoista