lokakuuta 02, 2009

Mestaruuskisojen rataa testaamassa

Oltiin isolla lössillä reenaamas/testaamas Mestaruuskisojen rataa. Tänään pääsi ekaa kertaa kunnolla koittaan kaikkia väyliä, ku oli irtokori mukana. Parhaillaan lössissä kiersi toistakymmentä henkee. Sää oli kutakuinkin mitä parhain, eli vettä tuli mukavina kuuroina niin, että miehet, kiekot ja maa pysyi märkänä. Kisasää siis. Tuloksia saatiin parin kierroksen aikana seuraavasti:

Pete +1, +2
Vaajasaari +6, +1
Tapsi +4, +8
Opa +8, +10
Santtu +9, +12
Skinnari +8, +15

Erot oli ainakin yhteistuloksia ajatellen varsin selkeät. Tuloksista jokainen voi tehdä johtopäätelmiä siitä, kuka on kisan suosikki, ainakin tästä ryhmästä. Toki sitte tulee viä liuta oikeen niinku kovia jätkiä, jotka kumminki putsaa pöydän.

3 kommenttia:

  1. En mä tietääkseni oo mikään "liuta". Mutta tulen kyllä kisaileen, se on totta.

    VastaaPoista
  2. Niin juu, Jamo. Et oo ehkä liuta, mutta putsaat kumminki koko pöydän.

    Osoitti muuten nelosväylä elikkäs saareketälli raakuutensa eilisis reeneis. DGS:n tämän hetken tulokset kertoo karua kertomaa. Nelosväylällä keskiarvo 5,36 heittoa, eli yli tuplabogin! Tarkemmin jaoteltuna:

    1 birdie
    2 par
    1 bogi
    3 tupla
    2 tripla
    7 quadra
    1 kvintra?

    Eli reilu neljäsosa tuloksista on säädyllisen bogi tai parempi piirin rajoissa. On raaka väylä, kun voi tehdä hyvällä heitolla eroa 3 pinnaa "keskikastiin" ja paljon enemmänkin, jos jollain tökkii pahasti. Mutta huippu just siks!

    VastaaPoista
  3. Olitte vain, olitte vain. Kelpo mies.

    VastaaPoista