syyskuuta 30, 2009

Kirjurissa tapahtui 29.9.

Markun kans painoin Kirjuriin töiden jälkeen, minä toista kertaa ja Markku ensimmäistä. Sateeton ja tuuleton ilma siivitti mitä mahtavimman fribakokemuksen.

Parhaat hetket:
- Kolme pisintä väylää, A1(188m), P9(220m) ja A6(233m) tuloksin par, par, bogey.
- Ei yhtään yli bugin väylää.
- Birdie väylällä P5.
- Vain yksi OB.
- 80% avauksista todella onnistuneita.

Pahimmat harmittavuudet:
- 6 kpl putteja, jotka jo näillä aamuilla olisi pitänyt kilistä korissa. Puhutaan 5m +/- 2m puteista.
- Väylällä A4 lähestyminen kiekon mitan verran jordanis(OB)
- Avauksien ainoa totaalikatastrofi tuli väylällä P6. Sen pituus oli viisi metriä.

Heittäminen oli nautintoa. Harmittavia kämmejä tuli niinkuin yleensä aina, mutta yhteenvedoksi todettakoon:
onnistumis-/mokasuhde plussan puolella = hyvä mieli heittelyn jälkeen. Ennätys parani 19 pisteellä, ollen nyt +9.

Markku teki ensikertalaisena Kirjurissa tuloksen +25. Tuloksessa otettakoon huomioon, että Markku ei ole koskaan pelannut Jämin ykköstä pidempää väylää, eikä ole koskaan radan ulkopuolella harjoitellut draiveja. OB-merkintöjä tuli 2.

3 kommenttia:

  1. Yks kovimmista tulosparannuksista, jos ei kovin meidän porukalla mihinkään. Aika hyvin ku keskimäärin heitto joka väylältä pois!

    VastaaPoista
  2. Pori on paska maa.

    No jooh, kyllähän se "draiveja" lukuunottamatta meni ihan hyvin. Mutta kun sellatteelle 200-metriselle väylällekin kun tarttee 4-5 kiskaisua ennen kuin ollaan edes lähellä koria niin tietäähän sen, että no kukas hazardi?

    Niin ja eikä sun kuulu vetää suoralla radalla eestaas vasemmalta oikealle (se propuolen se missä ne sähkölinjat siinä korin kyljes). Pisin "draivi" koko keikalla taisi jalkamitalla olla joku hitusen rontti 70m. Melkein heijaan putteriakin pidemmälle.

    Eli ei kai tässä auta muu kuin ruveta harjoittelemaan niitä drai... pffffh ja PASKAT, takaisin Myllymäkeen vain latomaan miinustuloksia. Siellä kun hyvät ei niin rajusti erotu pakanoista, eikä mene ferne nenään.

    VastaaPoista
  3. Vei tu gou Hapa! +9 on kelpo tulos jo Kirjuriin. Ja P5 ei oo mikään helppo birkkuväylä, että komia suoritus. Tekis VAIN paljon mieli sinne heitteleen. Vaikka Nummelanharju on pistooli ja Maaniittu kiva rata myös, niin kyllä Kirjuri on aina Kirjuri - vain hienoin pelaamani rata!

    Ja Markulle vähä draiveihin mittaa, ni +15 jo seuraavaks.

    VastaaPoista