syyskuuta 21, 2009

Myllymäki huumaa ja jämi äxtiäsekoo

Sunnuntaina aamusta painoin heti myllymäkeen reenailemaan tulevaa viikkokisaa varten. aamun ekoista tunneista lähtien olin opastamassa juhania ja sikkeriä frisbeegolfin saloihin ja hyvinhä se sitten meni. Juhani oli heti jo ennenku päästiin alueelle ni miestä et kuinka ylivoimanen se tos lajis on ja sikkeri tapansa mukaan vaan esiintyi tyynesti ja antoi näyttöjen vasta puhua. Minkäänmoisia kirjauksia ei tästä tehty paitsi oma -2 jonka siinä opetuksen sivussa heitin. Juhani pystyi painamaan komiasti bogeyn tahtia suurimman osan väylistä ja mikä parasta sikkeri sai heitettyä 7 väylällä komiasti 4kk sitte leikatulla olkapäällä par tuloksen. taputukset sille.

sitten olikin jo aika syömään ja olikin jo viikkokisojen aika.

omalta osaltani en siitä sen enmpää kerro kun, että oli ferneemistä koko ajan.

heikin ja isohannun kanssa painettiin vielä kisojen jälkeen jämille ja uho oli valtava. Päästiin paikan päällä niin siellä tuuli VAIN. 650m/s viä paljo o. OOOOOOOOOOOOOOLI SIÄ KIVA HEITTÄÄ. tästä tuuli olosuhteista huolimatta naamis pystyis painamaan parhaan tuloksen meistä (par) itse heikin kanssa kieputtiin siellä +6 ja +11 välimaastossa. Se siittä sitten.
otettiin tämän jälkeen vielä nopea myllymäki, mutta ei itse kerennyt ottamaan kun yhen kiepin (+3) ku pitikin jo lähteä takaisin kohti seinäjokea ja joupiskaa.

ynnäykset päivästä: HEITIN KIEKKOJA KREMATORIOON

2 kommenttia:

  1. Just, ei olis vissiin pitäny antaa Rossille lupaa kirjottaa, ku paskoin housuuni nauraessani tälle "raportille". Hyvä päivä oli. Ja siis oli.

    VastaaPoista
  2. vähä fernes kyl toi päivä meikäläistä. mut onneks tänää joupiskaa

    VastaaPoista