syyskuuta 23, 2009

Yopiska 5 kieppiä = cooperin testi 23km

Huh Huh! Todella koville ottaa reisimittakaavalla 5 kieppiä joupiskassa. Tämän päivän tulokset olivat viimme aikoihin verrattuna hyviä. Avaukset kohtis jees, fore alkaa toimia ja putit paikoin pitkältäkin sisään. Ensimmäinen kierros sivusi omaa enkkaa (+4), jossa ei pirkkuja nähty, vaan 4 bugia. Toisella kierroksella pää sekosi ja tulokseksi joutui painamaan +10 ja ei se kolmennellakaan kierroksella paljon parantunut (+6).

4 kierros alkoi ja jalkoja painoi jo ja mietitytti vaan et mitä heitoistakin tulee ku taas joutuu pärrään yli kilometrin ylämäkeen. No ei se haitannut vaan pystyin painamaan 4 kierroksella oman enkkani (+1). Olin tulokseeni jo sen verran tyytyväinen, koska pirkut tulivat 8 ja 9 väylällä, joten oli jo valmis lähtemään himaan. Kävikin niin, että tuli muutama vanha kaveri entisestä koulusta pelaamaan kans ja ajattelin, että kai sitä ny viä yhen kiepin vois vetää. Peli alkoi just toivotulla tavalla. Toiselle par 2 väylälle par ja siitä seuraavat 7 väylää par tahtiin. 8 väylälle komea pirkku taas ja oltiin jo tuloksessa E. Viimmiselle väylälle lähdettiin unelma avauksella. TÖÖÖÖÖÖrkein antihaiseri ja tuloksena kiekko 4 metrin pääs korista. Olin jo varma, että -1 päästiin, koska tosta ei jack bauerikaa missaa pirkkua, mutta kyllä näköjään vaan missas.
Apina joutu painaa sitte siitä ohi ja tulokseksi Par. Vitutti PHAAAALJON, mutta positiivista, että kerrankin pääsin joupiskan E tulokseen

Ynnäys päivästä: Ken Climo haista vittu

2 kommenttia:

  1. Komeeta enkkaäijää! Sain semmosen käsityksen, että missasit kohtuuvarman putin..

    VastaaPoista
  2. Vedit silti nopeesti, jos 12 minsaan kiersit.

    VastaaPoista