syyskuuta 03, 2009

Myllymäki 3.9.2009

Peten kans käytiin heittämäs Myllymäes ensimmäiset kierroksemme. Tosin mulla yks kohtuullinen harkkaseko (lähinnä draivereilla heittelyä) takana radan pystytyksen yhteydes/jälkeen.

Heitettiin kaks kiekkiä. Ekalla kiekillä sai heittää vapaavalintaisen määrän harkka-avauksia, mutta piti etukäteen sanoo, kun kisaheitto lähtee. Toka kiekki heitettiin sitten periaatteella "one shot, one opportunity".

Ittellä ei kovin huipusti menny, paljo tuli tyriä. Kaks kiekkiä heitettiin ja mulle tuli yhteensä 6 bugia ja yks tupla ja vaan yks böödi. Melkein kaikki bugit johtu surkeista avauksista, tosin yks putin tyriminenki oli joukos. Tupla oli OB:n ansiota kasilla.

Pete paino hyvin molemmat kiekit, ja varsinki siihen nähden, että se epäili jo, että osaako yhtään heittää ku yli kuukauden tauko koko touhusta takana. Petellä yhteensä vaan 2 bugia ja böödejä oli 4. Näiden siivittämä tuli tokalla kiekillä tulokseksi -2, eli tän hetken kenttäennätys!

Tulokset:
Opa +3 ja +3
Pete 0 ja -2

BTW: Pete EI perustanu kentästä aluks, ku lähes kaikilla väylillä oli puita ja oksia niin, ettei pystyny tomoottaan. Hän kirosi vain.

5 kommenttia:

  1. Ja mä rikoin enkan heti perään pistämällä -3. Tän lisäksi painoin ensimmäisen holarini ikinä Myllymäen ykkösväylälle. Classic Roc napsahti keskelle häkkiä oikeastaan täysin suoralla heitolla. Oli ryöttästä.

    VastaaPoista
  2. Se oli VAIN TAIDOKAS HEITTO. Onnittelemme siitä vielä kerran NJYT!
    Uskon, että ykösväylällä tullaan vielä näkemään useita holareita. Painohan Markkukin heti sun perään korin alareunaan.

    VastaaPoista
  3. Juu, kyllä kai kaikki nyt HARJOTUSHEITOILLA holareita tekee. Teeppä sama "kisas"...

    VastaaPoista
  4. Katotaan huomenna ku "kisaillaan" =)

    VastaaPoista
  5. I wanna try the Myllymäki fresbeegolf course!
    I've heard that the guy who planned it is hot!

    VastaaPoista