syyskuuta 26, 2009

Heittelyjä 25.-26.9.

Perjantaina painettiin Myllymäkeen kunnon lössillä. Kierrettiin useampi rundi, porukkaa tuli ja meni. Itsellä viimeisen kierroksen kruunuksi tuli oma enkka -5, joten vanha enkka parani heti kahdella suorituksella. Birdit itselleni peruksista peruksimmilla väylillä (1, 3, 4, 7, 9) Friban jälkeen painoimme änäriä ja pekinkiä vain!

Myllymäki 25.9.
heikkiv: -2, -4, -3
Naamis: -2, -1, -4
BlackRaider: -1, 0, -1, -5
rossi: -2, -1, 0, -1
petri-maria: +1, -2, 0, -1

Lauantaina lähdettiin sitten Rossin ja Majakäen, heh, kans Jämpälle, ja siellä kolme sekoo. Alotin hyvin enkkaa sivuten +1, mutta sitte romahdin perus kräpäpaska tasolle, tuplabogia ja muuta kuraa. Rossi "lämmitteli" pari kiekkaa, ja viimesellä rävähti personal best eli -3. Vakuuttava setti. Käki alotti enkallaan, tosin vaan pari kiekkiä alla ikinä misään koskaan mitään tätä touhua, mutta sitten väsymys tai uskonpuute hiipi ja tulos hiipui kahdella vikalla kiekillä.

Jämi 26.9.
rossi: +4, +5, -3
BlackRaider: +1, +5, +4
Käki: +10, +11, +12

Jämin jälkeen Rossin kans painettiin viä Myllymäki pariin kertaan, tosin mulla jäi eka kiekka mystisesti kesken. Perus pari alle ihannetuloksen tahtia kasille, siinä kaks kertaa mandosta ohi ja kolmas ob:lle. Sääntöjen mukaan 7. heitto olis lähteny, ja korille viä matkaa tovi. Heeeeeeitin mä loppuun asti. Kokosin kumminki itteni seuraavaa kiekkaa varten, ja se menikin ihan kivasti.

Myllymäki 26.9.
rossi: -2, -4
BlackRaider: dnf, -3

Tänään taas pekinkit kehiin! Pistari peli.

2 kommenttia:

  1. on se vaan asiallista ku pystyy oleen jämillä ja myllymäes samalla enkkatuloksella isohannun kans. lämmittää todella paljon mieltä. jämpän uusilta lähtöpaikoilta ei kylläkään -4 ja -5 mikää kovin huikea suoritus olisikkaan. khyyyylä ne sieltä viä tulee toivottavasti enne joulua.

    VastaaPoista
  2. Juu, mä painoin sen -4 heti ekalla kertaa uusilla merkinnöillä? Vai millai se oli. Arvostan kans omaa -4 vanhoilta paikoilta enemmän, mutta uudet on silti paremmat, miellyttävämpi heittää. Tiä sitte mitä Meresmaa tykkäis, ku nää uudet on paremmat kuin sen (jos me ny edes piirinsuurtein tiedettiin edes ne vanhat).

    Juu, tarttis vissiin noita porukan enkkoja vähä kans ittekki mettästää. Vihnus ja Jämillä vissiin on?

    VastaaPoista