syyskuuta 21, 2009

Tomoottajat Kirjurissa

Lauantaina painettiin Tomottajaporukalla Kirjurinluotoon vähän "kisailemaan". Yhteen autoon mahduttiin (helvetin huonosti) eli 5 äijää oli mukana. Kohtuullisen nätissä alle 5-luokan hirmumyrskyssä (Fujitan asteikolla) saatiin heittää, joten kovin montaa katastrofiväylää ei nähty, tosin Jarmoa lukuunottamatta kaikki oli surkeita Areenan puolella molemmilla kierroksilla.

Edellisestä lauseesta nokkelimmat-pokkelimmat jo varmaan osasivat lukea rivienvälien välistä, että 2 kokonaista 21-väyläistä kierrettiin. Kaikki taisivat enkkansa koko radalle tehdä, vaikkei nyt mitään ihan supersuorituksia nähty (paitsi Jarmon 4 böödiä A-puolelle samalla kiekillä kun muut ei saanut edes yhteensä niin montaa).

Yhteispisteitä ei mulla täs ole, mutta DGS:stä löytynevät jo. Joka tapauksessa Jarmo veti about +10 yhteistuloksen, ja mulla oli vähä heikompi. Mä tein vissiin porukan enkan P-puolelle, kun heitin +2?

4 kommenttia:

  1. "joten kovin montaa katastrofiväylää ei nähty"

    No mä näin kaks katastrofiväylää, eli Areenan 5 ja 6. Kun lasketaan molempien kierrosten tulos näiltä kahdelta väylältä, saadaan meikän osalta +14. Eli 10 % väylistä aiheutti 37 % mun +-merkkisestä tuloksesta. Lienee ainakin lähellä katastrofin määritelmää.

    VastaaPoista
  2. On lähellä, vähintään sivuosuma. Mutta ei 2 oo viä kovin montaa? Siis helvetis liikaa, muttei kuitenkaan niin montaa ku olis voinu olla. Ainaki ku luki ton Rossin raportin Jämin tuulesta. =P

    VastaaPoista
  3. Juu kaks ei ole moni, mutta se heittojen määrä oli MONUUUUUS!

    VastaaPoista
  4. Niin mina en kyllakaan tehnyt enkkaa koko kierrokselle, +2 on PB. A-osuudelle -2 sen sijaan oli rekortti.

    VastaaPoista