syyskuuta 28, 2009

Lauantain Tre+Julku

Heidi ja Harri ajeli lauantaiaamuna Tampereelle ajatuksena heittää ainakin pari kiekkiä Vihnussa. Radalla oltiin jo 11 kieppeissä aamusella ja mukaan tuli vielä allekirjoittanut ja Ruohonen. Maa oli hiukan kostea, ja Vihioja oli vielä kosteampi (tuli taas testattua). Pari kierrosta heitettiin tuloslaskennalla ja muille tuli hyviä tuloksia, mulle paskoja kun pistin obta kummallakin kiekillä. Harri varmaan muistaa tulokset ja läppää tähän?

Lopuksi jäätiin vielä ihailemaan Meresmaan ja Kotkan draivitreenejä ja koitettiin vähän omaksua tekniikkaa. Meresmaa näytti vielä hidastettuna pyörähdysvauhtia kun meidän tekniikka oli ilmeisesti lievästi sanottuna perseestä ainakin Kotkan kommentista päätellen: "kuinka paljon pidemmälle vielä menee tavallisella heitolla?" =P

Vihnun jälkeen lähdettiin syömään ja Verkkokauppaan ja oltiin jo oikeastaan lähdössä Kpäähän, mutta sitten Harrilla oli poltteet käydä vielä Julkussa kun ei siihen niin usein tilaisuutta saa. Heitettiin ensin propuoli, koska sitä Heidi ei ollut aiemmin heittänyt, eikä oikein jaksanut heittää koko rataa. Se menikin ihan kivasti oikeastaan kaikilta ja sen takia sitten minä ja Harri haluttiin heittää a-puolikin. Mulla meni sekin riittävän hyvin (ei kovin hyvin) että sain nipistettyä enkasta yhden heiton, eli koko rata +3 ja Harri paransi omaa enkkaansa aika monta heittoa (5 tai 6) ja sai muistaakseni +19. Ja tähän mahtui 3 todella surkeasti mennyttä väylää. Kiva oli keli ja on se vaan hyvä rata. Joku oli käynyt tasoittamassa paria tiitäkin, niin ei ollut ihan niin kauhea pelto muutamassa kuin viimeksi.

Lopuksi vielä käytiin tsiigailemassa tilannetta Myllymäessä ja heitettiinkin kiekki siihen.

Sunnuntaiaamuna ennen viikkokisoja kävin sitten testailemassa pyörähdysvauhtia urheilukentällä ja sainkin siihen hiukan tatsia. 30:stä heitosta 8 meni yli 120 metriä ja pisin jalkamitalla 143. Sitten ennen viikkokisaa heitin siitä pygmin pihan keskeltä melkein yli montun. Kiekko osui rinteeseen puoli metriä yläreunasta. Se olis menny tautisen pitkälle jos olis jaksanu yli reunan.

3 kommenttia:

  1. Vihioja 26.9.
    Tapanote +4, +2
    Ruohonen +1, +3
    Harri +6, +9
    Heidi +13

    Meikällä onnistui draivit todella hyvin koko päivän, mutta lähestymiset ja putit ontuivat pahasti. Vihillä kävin vain kerran ojan pimeämmällä puolella.
    Eritoten Julkujärvellä avaukset onnistui tarkasti ja pitkälle. Esim. väylällä #14(214m) olin jo puttausasemissa hiekkarinteessä 3. heiton jälkeen. Väylällä #16, jossa on hyvin tilaa ja tasaista maastoa harjoitella draivia, heitin 3 kpl n.100 metristä suoraa avausta muutaman metrin säteelle.
    Näköjään kumman nopeasti aika kultaa muistot, koska sitä prätäämistä oli PALJON. Useamman kerran tuli mieleen sytyttää reppu palamaan ja puttailla kaikki kiekot sinne, mutta se olisi ollut turhaa kun en kuitenkaan olisi osunut siihen reppuun edes metrin päästä.

    VastaaPoista
  2. korjaus: väylällä #14(241m)

    VastaaPoista
  3. Olisit osunu palavaan reppuun helposti 100m päästä, mutta nimenomaan 1 metrin päästä et tosiaan. Katoin, että sulla oli vaan 4 väylää huonompia ku edellisellä julkureissulla, mutta ne 4 väylää oliki sitten 9 heittoo huonompia!!!! Suuri prädän määrä niissä, muuten ihan mallikasta.

    VastaaPoista