syyskuuta 10, 2009

Julkujärvi/Epilä Excu

Peten kans lähdettiin Tampereen suuntaan heittelyreissulle, ja ensimmäisenä kohteena oli pahamaineinen Julkujärvi. Tuulta oli saatanasti, ainaski joku 10 m/s ja se teki heittämisestä vitunaikasta (ja Tapsi saa haistaa vitun "haastetta" kommenteillaan). Varsinkin Peten suosimat tomot ei oikein kulkenu, ku puurajan yläpuolella kiekon käyttäytyminen oli täysin sattumanvaraista.

No, ei sitte heitetty ku ekat 10 väylää (ns. amatööripuoli). Päätökseen vaikutti sekä tuulisuus että ennen kaikkea tieto, että Epilään oli matkalla muita tomoottajia. Julkujärven tulosliuskat ei ole kaunista katseltavaa, sillä tuplabogeja mahtui molemmille monta. Tasuriin kuitenkin päädyttiin.

Olli +7, Pete +7

Epilässä vahvuuteen liittyi Tare ja Saku. Painettiin kolme kiekkiä. Vedin ykkösväylälle kaks kertaa törky avauksen, ja tuloksena kaks böödiä. Kolmannella kierroksella tulikin sitten normaalimpi bogi (eli kolmanella kiekillä käytin ykkösväylään yhtä paljo heittoja ku kahdella edellisellä kiekillä yhteensä!) Muutenkin vedin kaks kierrosta varmasti omalle tasolleni ihan liimiiteillä, ja heitto kulki kuin unelma. Kolmas kiekka sitten toden sanoo, vai kuinka se menee. Tuloksena 7 bogia ja 2 paria --> "Paskaa."

Saku veti aika tasasesti kolme kiekkiä. Tare tuskaili kaks ekaa rundia tyyliin "hienointa mitä olen ikinä kokenut, paras harrastus ikinä". Kolmannella heitto alkoi jo kulkea paremmin. Pete oli hieman hukassa kaikki kiekit. Ainut mikä toimi oli tomot, joilla paikkasi monta väylää: avaus 10-20 metrin päähän puuhun, siitä tomolla puttipaikoille! Sama toistui monesti.

Saku +3, +1, +3
Olli +1, +1, +7
Pete +5, +6, +5
Tare +8, +7, +2

Saku olis siis vieny kokonaiskisan, vaikka semmosta ei siis ollu järkeilys misään vaihees.

1 kommentti:

  1. Noi +1:t on aika kovia, kun kattoo, että ei paljo kokemusta tolta radalta ole. Luulisin, että jos sielä kävis useammin niin alle nollankin pääsis jonku matkaa.Ku periaattees jokaisen väylän saa birdien suht "helposti".

    VastaaPoista