syyskuuta 22, 2009

Pistari peli

http://www.everythingdiscgolf.com/Disc-Golf-Video-Game-sp-12.html

Kun sataa ja vituttaa (kun ei ilkee mennä heitteleen), voi aikaa tappaa hyvin flässin parissa. On pistari peli. Löysin googlettamalla pari muutaki, mutta ne oli aika kräpisiä. Tos on sentään vähä yritystä.

7 kommenttia:

  1. Aika putu sittekki. Tai ihan ok, mutta ei sitä montaa kertaa jaksa. Holariki tuli jo tokalla kiekillä. Ja lähestymiset menee turhan usein koriin. Toisaalta ilman niitä böödejä ei tuliskaan. No, tää ny oli tämmönen.

    VastaaPoista
  2. Mä koitin tota kans joskus, vähä putu oli juu. Mutta kuulemma uudes Tiger Woodsis olis friba kans? Jostain joskus luin jotain sen tyylistä, tms.

    VastaaPoista
  3. +6, +1, 0, -4
    Hetkeks koukutti.

    VastaaPoista
  4. Juu Wiille on tos Tigeri kympis disc golf touhu. Youtubes ainaki on siitä joku esittely. Ihan periaattees asialliselta näytti, mutta ehkei kuitenkaan kovin paljo kiehdo, ku oikeetaki pääsee painaan. Toki, niinku videoski sanotaan, pienes pätkäs menis varmaan siinä misä joku keilailuki.

    VastaaPoista
  5. -6 on kova. Mulla -5 enkka. Täytyy vissiin ruveta mättään...

    VastaaPoista
  6. Se siitä sitte. Painoin sitte -9, kaikkiin böödit. Siitä ei pysty parantaan ku tekemällä kahdelle lyhyimmälle holarit.

    Löyty meinaan pelistä "bugi" tai "ominaisuus", en tiedä kumpi on kyseessä. Kun pistää vauhdin sillain, että antaa sen mennä yhdellä yli, siis että se laskee maksimista yhden pykälän takasin päin, niin saa mukavasti extrapituutta draiveihin. Kaikkiin helppo putata böödi. Sori jos pilasin jonku peli-iloittelut.

    VastaaPoista