syyskuuta 17, 2009

Julkujärvi x 2 + Vihioja = Käden kipeys

14.9.-15.9.2009

Julkujärveä uhmattiin alkuviikosta peräti kahteen otteeseen, ja aikamoisella lössillä vieläpä.

Maanantaina liikenteessä oli "ekassa poolissa" Pete, Rossi ja Opa, ja heti perään lähtivät Tapsi, Jamo ja Mari, jotka hyöhemmin nappasivat muut kiinni ja ryhmä jatkoi yksissä tuumin.

Pete paino koko kierroksen tomolla, lähinnä <10m heitot tais olla putteja. Siis jopa lyhyehköt lähestymiset se paino tomoottean. Ja mikäs oli Peten tomoottaessa, kun heitto kulki kuin... no se kulki ihan vitun hyvin. Avaukset päätyivät pääosin väylälle, tai aivan väylän kupeeseen metsän puolelle. Ja syvemmällekään metsään menneet heitot eivät paljoa haitanneet, sillä metsästähän pääsee tomoottamalla pois.

Pete paino siis etu kympille (tai ysille ku ykkösen koria ei ole) tuloksen 0 (yks böödi ja yks bugi) ja takaysille tuli kolme bugia, eli yhteistulos ryöttäsen kova +3. Kyseessä ei ollut edes mikään täydellinen kierros siinä mielessä, että bugit tuli pääosin suht lyhyistä puttivirheistä. No, joskus kulkee avaukset, joskus putit, eli harvoin ihan täydellistä kierrosta tuleekaan. Joka tapauksessa tulos on ihan saatanan kova, ainakin mun mielestä.

Maanantain Julkuäijjän tulokset:
Pete +3 (etu 0, taka +3)
Tapsi +9 (+2, +7)
Jamo +11 (+4, +7)
Rossi +14 (+3, +11)
Opa +16 (+4, +12)
Mari (pelas vaan osan radasta)


Tiistaina sitten jatkettiin. Porukka pääosin vaihtui, ja lukumääräisesti parhaimmillaan kasvoi. Ensin suunnistettiin lämmittelemään Vihiojaan, ja oja kävikin monelle tutuksi. Kutosella osa kävi jopa pari kertaa ojan toisella puolella samalla kierroksella. Sen verran saatiin kuitenkin lämpöä päälle, että moni pelkäsi jo käden lähtevän irti, vaikka varsinainen päätapahtuma oli vasta edessä. Mitään erityisen loistavia suorituksia Vihiojalla ei nähty, joitain yksittäisiä hienoja heittoja saattoi tulla.

Tiistain Vihijeejeen tulokset (kaksi kierrosta vedeettiin):
Rossi +2, +4
Isohannu +4, +3
Vaajasaari +4, +4
Opa +5, +6
Vanha-Viitakoski +7, +8
Karvinen +4, +12


Sitten syömään ja Julkusekoon. Siellä edellisten ryhmään liittyi Ruohonen, joka taisi lämmitellä paikanpäällä toista tuntia muita odotellessaan. Tästä ja kiireisestä aikataulustaan johtuen Ruohonen ei ehtinyt pelaamaan kuin alkupään muiden jatkaessa koko paskan ympäri. Koko porukka taivalsi yhdessä, mikä ei sinänsä ketään haitannut, sillä vasta ihan lopussa tuli pari jamppaa takaa ohitse. Kaikenmoisia heittoja ja tuloksia nähtiin, toisten heittäessä hyvin ja varmasti, toisten suoriutuessa ailahtelevammin. Itseä jäi kismittämään, kun en pystynyt parantamaan maanantain tulosta. Prkl. Ja jos kädessä oli havaittavissa orastavaa kipua jo Julkuun mentäessä, niin mä sampat, että ei se ainakaan hellittänyt seuraavan 82 heiton aikana!

Tiistain Julkuseon tulokset:
Isohannu +8 (etu +4, taka +4)
Vaajasaari +12 (+4, +8)
Vanha-Viitakoski +14 (+2, +12)
Opa +18 (+4, +14)
Rossi +19 (+9, +10)
Karvinen +22 (+11, +11)
Ruohonen (etu +9)

1 kommentti:

  1. No joo! Kyl mäkin tomolla saisin tommosia tuloksia...(not), mutta mä yritän selvitä aina eleganteilla ja vaikeilla heitoilla. Senpä takia onkin aina niin paskoja tuloksia kun ei osaa sellasia.
    Jupinat sikseen. +3 vaatii jo melkosen pitkiä ja tarkkoja tomoja. Onnittelut Petelle eriryöttäsen hyvästä tuloksesta.

    VastaaPoista