huhtikuuta 16, 2010

Hervanta DoggCrap City Rollers

V, V, V ja mä painettiin Hervandaalin koiranryötepuistoon vähä sniffaileen. Pojat oli kieppunu siellä jo räntäsateessa tunnin puolitoista ku me tultiin näyttään miten pelataan.
No heti ekalla väylällä pojat otti kotiedun turvin hyvät alut ja me oltiin Visan kans pöpelikössä. Se ykkös- ja kakkostiin välinen maapinta-ala koostu noilikytäprosenttisesti koiran peräjätöksistä. Oli siis mahdotonta heittää kiekko osumatta paskaan.

Siitä heitto parani hiljalleen kaikilla ja nähtiin ihan ääryyksiäkin suorituksia. Ite heitin vitoselle ekan pirkkuni (muistaakseni) ja pojat paino hyvää settiä koko ajan. Mä vedin bogin neloselle ja tuplan kutoselle ja sitte pirkut vitoselle, seiskalle ja ysille. Eli tulos par. Mutta sillä ei vielä voittanu vaan Vanha-viinasieppo pisti yhdellä paremmaks. Raaka 2 kiekon strategia puri ja tulokset oli kovia.

Tokalla rundilla alotettiin kaikki päin helvettiä ja kahden väylän jälkeen oli jo peli hävitty. Siinä kolmosen tiille kävelles puhelin just että siihen ei oo varmaan kukaan saanu ikinä pirkkua, että ihan mahdoton saada sinne putille asti ylämäkeen, ni enkö itte heittäny 8m korista avauksen. En kehdannu sisään toki putata, mutta alarauta kumminki. Siitäki rundista sitte par mulle ja muiden tulokset oli suolemmasta. Toki Vanha-viitaniemenherra heitti seiskalla avauksen alarautaan ku uhos sitä ennen eniten, että holaria lähdetään hakeen. Ei ollu huono heitto se.

Ynnäyksinä siis kenttä oli ruokottomas kunnos, mutta heittään pysty hyvin kunhan varo ettei kiekot osu maahan misään vaihees. Lisäks Vanha-vihtahousu oli tautises kunnos, visa oli hionu smirkelillä kiekkonsa ja Vaajasäärellä oli taas uus Discarrieri.

Me lähdettiin siitä sitte Visan kans kotioppäin ja pojat meni ryöstään kiljuvärkkejä K-marketista ku vartijat oli lakossa. Kuulemma kissan raato puuttu enää, tai jotain.

1 kommentti:

  1. Se on ihmislapsen ryötettä se koiranpaska! Perustan NOLLA!! Toi Maaniittu (maanvittu!) on kans sijotettu sulavasti jonku saatanan koiraulkoiluaidan vieruuteen. EEEEEEEEEI siä tiimatoilla koiranpaskaa o! Miks niihin on hieno astua..? Ättänäpät!

    VastaaPoista