huhtikuuta 11, 2010

Kirjurikauden avaus

Joo, olin tänään kirjurina koko päivän. Meni ihan ok, kerran merkkasin vahingos Santun ja Mirsin tulokset väärinpäin, mutta huomasin heti virheeni ja korjasin. Oli siinä mieles vähä vaikee, että vedettiin tokalla kiekillä samalla yksilökisaa ja joukkuekisaa, niin täyty muistaa merkata ja seurata molempia. Hyvin vedin kumminki.

Muuten päivän tuloksista jäi mieleen oma enkka +8 (parannusta mukavat 6 heittoo), vaikka oli prätäystäki, sekä Rossin ääryys +2 (parannusta 8 heittoo), ja tähän mahtu kans viä triplabogi areenan kutoselta. Santerilla meni eka vähä sinne päin (tosin muutama kevin costneri pilas) ja toinen ei menny sinne päinkään (loppu mielenkiintoki siinä sitte tietysti). Mirsi veti ihan hyvää settiä pari kiekkaa, tulokset siinä 80 pinnas, kumminki yhden kiekon mies kysees.

Muuta mainittavaa oli Santerin kolme kiekkoo jortaaniin p-puolen 10 väylällä (kaks ekalla kiekalla, yks tokalla), Mirsin yks (ja ainoo) kiekko jortaaniin samalta väylällä sekä Rossin yks kiekko jortaaniin p12-väylällä. Lisäks minä ja Santeri saatiin pelastettua yhdet kiekot p1-väylällä.

Pääosin oli suht kuivaa jo, mutta ihme mutaa/savee oli muutamilla väylillä muuallaki ku myyränkolois. Sinällään ei paljo heittämistä haitannu, fiilistäkin vaan vähäsen. Haaaaaaittas kurat Rossiaki, ku oli ääryys haisaappaat jalas, paineli vain kaikista kurista eniten. Parilla väylällä tiipaikka oli valittu ilmeisesti lumenkaatopaikaks, sillä niissä oli kauhee kinos viä suoraan maton päällä. Kaikkiaan rata oli vähä erinäkönen, ku oli lehdetöntä. Monet väylät oli jotenki selkeempiä, ku näky tiiltä paremmin korille. Toki ei heittämiseen tai linjavalintoihin paljoo vaikuttanu. Ainut varsinainen muutos löyty P3-väylältä, jossa oli se pahin ryteikkö siitä siistitty, jäljellä oli ehkä 20% kasvillisuudesta. Ryteikön läpi ei silti ehkä kannata yrittää, mutta jos sinne heittää, niin ei todennäkösesti menetä juuri mitään. P9-väylällä oli kaivettu kunnon sekoo, ku keskellä väylää kulki semmonen metrin korkee ja pari metriä levee multa/savi kumpare. Jotain putkee ne tuuppas sinne maan uumeniin kai. Väliaikanen muutos siis lienee kyseessä. Parilla muullakin väyllä kuravellit oli rakentamisen syytä, muuten siis kuivaa/kuivahkoa.

Mitäs viä? Niin juu, painoin Italianleivän. Oliko se ny ääryyttä mitä siä sisällä oli? Oli.

edit. Niin, eli oli hienooo pat. Ääryyttä oli myös Salen kahvitarjoilu. Oli se huono yllätys.

11 kommenttia:

  1. Käykääs laittamassa mustavariksen foorumille hukatut kiekot, niin voi tulla takaisin paremmin. Ne käy niitä onkimassa silloin tällöin.

    http://mustavaris.com/keskustelu/viewforum.php?id=1

    VastaaPoista
  2. käykö ne syväluotaamas niitä keskeltä jokee/itämerestä, koska ne on syvimmällä

    VastaaPoista
  3. Ei sun kuulu Kirjuris heittää Itämereen. Tai no, heittihän Santtuki Myllymäestä Jordaniaan.

    VastaaPoista
  4. Mitä te sillain kiekkoja hukkaatte, ei o järkimiehen hommaa.

    VastaaPoista
  5. No ei o järkee juu. Kyllä siinä oli enemmänki tunteet pelis ja usko koetuksella Santulla, ku kolmas kiekko meni suoraan surkeen heiton jälkeen sinne jortaanin, ja tosiaan samalla väylällä misä edellisellä kierroksella paino kaks peräkkäin jokeen. Ei ollu uskoo todeks. "Siis ei voi olla. Siis mitä?" Kai se itte avautuu enemmän aikanaan...

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Ei oo hyvä heittää siihen kokeseonprutakkoon koska se on samoin tein itämeres. Mullon kas pari kiekkoo siä ja sanokaa niille saatanan TALITINTEILLE että jos mun kiekkoja löytyy ni ne on HYVIN paljo parempi palauttaa NYT. Ja jos siä vihipaskas heittää sinne veteen ni se on samantien josaki Floridan suistokrokotiilisuolla. EHDOTTAMASTI SUOMEN PASKIN VÄYLÄ SIÄ VIHIPASKAS SE MUTAJOKIPASKAVÄYLÄ!!!!

    VastaaPoista
  9. Ja toi loppu ei oo sitte MILLÄÄN tavalla oftopic

    VastaaPoista
  10. Painoin kans lauantaina P10:ltä Star Bossini jokeen. Oon nyt hukannu 6 Bossia (4xChampion ja 2xStar) Noili!

    VastaaPoista
  11. Meni tuo mullakin hyvin, JUMA%&?€))(!"(#/AUTA, kiinnosti nolla lähtee sitä toista kierrosta ees kiertään, kun kaks läpyskää jortaanis ja muutenkin semmosta olematonta prätäystä. No treenin puutetta sanon minä, ei voi ku itteensä syyttää!

    No toisen kierroksen p-10, väylän tiillä ajatukset siinä et nyt vaan varmasti riittävän oikeelle ja voimaa, et kyl tää tästä vie hyväksi tulokseksi kääntyy, ja mitä viddua liikaa puristusta ja kiekko ihan suoraan jokeen ja olemattomalla vauhdilla.

    Kiitos kuitenkin, että minut otettiin mukaan ja kyl tuo vaan ûberiä on. Vähän vie kuivuu ni ei tartte Rossiakaan kattella kumpparit jalassa.

    VastaaPoista