huhtikuuta 14, 2010

Jämiseijjoo

Painettiin sitte kolmen hengon Jämi. Mun ja Harrin lisukkeena Syrjätie (Jarno). Aluks perus rentoa raivailua siitä ykköseltä. Harri pisti Katanan semmoseen lentoon ettei oo ennen nähty, lievästi liiotellen melkein sinne poroaitaukselle asti. Tosin siihen yhteen ne ääryyslennot sitten jäi. On se ufo kiekko. Mäkin näytin siinä, että nyt avaukset kulkee. Wraitti mulle varmaan tulee oleen se ykkösdistanssilätty, Proobossi ei siitä paljoo mitassa jää, mutta jotenki istuu käteen huonommin. TL:äki varmaan samoille mitoille yltää, ja siitä mä tykkään kaiken eniten, mutta ei sellasella ny kehtaa pituutta heittää. Seki ny rupes vähä jo kääntään tiukois paikois yli.

Sitte lähdettiin vetään rundia. Videotallentajaki meillä oli mukana, mutta jätettiin sitte autoon ku ei kellään ollu sellanen holarifiilis. Sää suorastaan mairitteli, lievää myötäistä ykkösen suuntaan ja aurinko helotti. Harjulla perus puuskia, mutta iltaa myöten laantu.

Eka kierros meni meikäläisen ehdoilla, oma enkka +5. Harri +8 ja Jarno +17. Toisella kiekalla Harri pisti sitten luun kurkkuun ja täräytti -1, mulle +6. Jarno oli tässä vaiheessa karannu jo terassikaljalle.

Yksittäisistä suorituksista ei mitään ihmeempää raportoitavaa. Jokunen avaus kyllä oli ihan mainittemisen arvonen. Etenki Hapan toisen kierroksen Dessuttelut nelosella ja kutosella. Nelosella painu luotisuoraan sinne korin huiteille, josta kuitenki feidas viä hupelikkoon pilaten pirkkumahikset. Sitte kutosella olis varmaan ollu ässä, mutta korin päällä roikkunu näreenkäkkäre ohjas kiekon pari metriä maalista.

Ittelläki etenki vitonen meni kummallaki keikalla pislaristi. Eka TL:llä höyryjunasuoraan puitten lomitte pitkälle sinne hiekkakentän vasemmalle sektorille. Toinenki ihan siihen hiekkakentän alkuun, mutta ääryyttä siitä teki se, että se oli vasuri. Kyllä musta perkele pat vaan tulee kakskätinen. Lähtee niinku ammuttu, melkein vihasemmin ku oikee, mutta suuntaus vaatii vähä jotain, ku pari instant replayta siinä koitin. Positiivista mulla oli kuitenki se, että varsinaiset heitot ei ykskään ollu pahasti Japanis. Edes kolmosella. Foretki menetteli ihan jees, vaikka ei niis pituutta viä o yhtään.

Puttaaminen sitte oli se mikä kusi niinku merimiehen hevonen. Vedettäis varmaan ihan nollatuloksia, ellen kämmäisi sellasia saatanan 4-5 metrisiä avopaikkoja. Niitä tuli moni. Toisin ku Harrilla, joka pisti joka paikasta sisään, etenki toka kiekillä.

Jäi kyllä hyvä fiilis, odotamme kesältä vain huipputuloksia. Nyt vaan intensiivistä pu(n)ttitreeniä. Harrikin pisti jo pientä myrskyvarotusta. Kohta ollaan sillä tasolla, että suunta on vain alaspäin.

3 kommenttia:

  1. Joo en tiedä mikä iski siinä tokalla kierroksella kun kaikki putit vaan solahti sisään niin ku ei koskaan ennen. Esim. 7 väylällä harjun toiselta puolelta niin että vain korin ylävanne näkyi. Uuuskoin mä että se menee mutta meni.

    VastaaPoista
  2. Taisi pamahtaa heti parilla heitolla ennätys Harrille? Lupaileeko tää jotain ääryyttä kenties talvisarjan loppupisteisiin....?

    1 tollanen kisa, niin top 3:ssa, 2 tollasta ja kärjessä, 3 tollasta ja varma voitto...

    VastaaPoista
  3. Aika kovaa sarjaa Hapa vetäny! Itellä on E edelleen Jämillä enkka. Se on hieno fiilis, ku putti kulkee - kerran tai pari kokenu iteki. Kauheet poltteet on kyllä heitteleen. Toivottavasti saadaan kunnon frisbiiseijjot kesällä käyntiin. Tuun taas Kpäähän asusteleen joksikin aikaa, ni ottakaa mut mukaan sitte AINA, ku meette johki paiskoon!

    VastaaPoista