huhtikuuta 10, 2010

kesäpelin tuntua ja viä jotain erittäin hyvää ekstraa päälle.

nonniin painetaan tänne sitte oikeen ekalla kierrosraportilla

onniin lumet sulanu jo joka paikas et tos kolmen aikaan päivällä vähä puhelua santerille ja lähettiin koittaan kevään ensinmäistä Jämiä. No lunta oli vaan yhdes paikas ladulla, joten ei haitannu mitään muuta ku kolmosväylän avausta. Muuten ihan asiallista ku kuivalla sai jo availla. Ei siis sitä talven äärimmäistä liukkaisuuspaskaa. Enny tarkkaan muista tuloksia ku en kirjannu mut Santerilla tais olla +8 eka kierros ja toinen sitte jotain samaa luokkaa. Itellä eka kierros DNF ku seiskalla tuuli vei mäen yli pohjalle asti eikä jaksanu hakee. Toinen kierros sitte tais olla sen +2 muistaakseni.

Mirsin kans sitte viä ku ei ollu mitn tekemistä ni lähettiin painaan myllymäkee. Hienoo ku ei ollu lunta misää. (saappaita ny vähä tartti) 2 kierrosta pelattiin. painoin sitte kutoselle HOLARIN. Jumalauta sitte mirsin kans huudettiin paljon. Komia kämmen Champion Bossilla ja suorilta kippoon. NOILI hienosti alko kesän frisbiit heti holarilla. Muutenki sitte kierros ihan jees pelaamista. putit ny oli vähä aasinpaskaa mut avaukset ääryyttä.

seeeeemmosta

4 kommenttia:

  1. Ens alkuun rispektit holarista! Taisi olla eka holari Mylliksen kutoselle?

    Jaa, että Jämi kunnossa jo, se vois sitte indikoida, että Viidentienäijäki alkaa olla sulana? Käykääs joku Kpään ryhmästä kattomas tilannetta, ja pistäkää raporttia johki.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut vainen!

    Tapani; Toinen holari oli tuo Karhun holari tohon #6:selle. Joku nuorempi jamppa oli rykässy kans sinne viime kesänä jo holarin.

    VastaaPoista