huhtikuuta 11, 2010

Nokia DGP:llä kesäkautta alottelemassa.

Eilen aamulla Mäntylän Markuksen kanssa Nokialle, kun tietojen mukaan siellä piti rata olla ihan heittokunnossa. Pamautettiin ykköstiille siinä 11.30-12.00 nurkilla, jolloin paikalla oli jo kärpäsinä paikallinen rakettijengi, joka tietysti alkoi heti kysellä että saadaanko kattoo reppuihin ja alko kysellä vaihtoja ja mitä ny vaan. Sekoo. Rata tosiaan oli hienossa kunnossa oikeastaan lukuunottamatta toista väylää. Lunta oli vain aurakasoissa ja kuraakin oli yllättävän vähän.

Painettiin eka rundi useammilla avauksilla eikä laskeskeltu mitään. Ihan kohtuullisia heittoja tuli sinne tänne, vaikka itte heittelin pääasiassa Rocia, mikä on vielä aika outo kiekko käteen. Lopuksi heiteltiin muutama avaus nurmikolla. Toiselle kierrokselle tuli mukaan Räikkälän Jaakko. Siinä sitten vähän laskettiin heittojakin. Itte alotin hyvin, mutta lopussa prätäsin oikein kunnolla, eikä siitä sitten tulosta tullut kun jätettiin se 10. väylä heittämättä ja jäätiin urheilukentälle paiskomaan draiveja. Tässä kohtaa mukaan tuli myös Niemenmaan Tomi.

Omat draivit oli vielä täysin suolesta - pisin oli aika tarkkaan 100m, kun saman aikaan Markus heitti rystyllä joka heitolla yli 120m, pisimmät aika tarkasti 150m. Ihan uskomattoman surkeata oli kyllä vielä sekä rysty että kämmen, tomoa ei vielä uskalla heittää.

Lopuksi heitettiin vielä muutama väylä rataa, ennen kuin lähdettiin Mäntylän kanssa kotioppäin.

Mutta ei siinä vielä mitään, nimittäin painoin uudestaan Nokialla ehtooklapsanteella Toppisen veljesten ja Hervannan hurjien (V+VV) kanssa. Vedettiin siinä muutama heitto lämppää aluksi ja sen jälkeen 2 rundia rataa. Ekalla heitin ihan törkeen hyvä alun, eli olin -2 ekan 3 väylän jälkeen, mutta prätäsin lopun, joten tulos +4. Tare heitti muistaakseni +8 ja muutkin samaa luokkaa.

Tokalla alotin heikommin, mutta loppu tuli hyvin, joten omat pohjat +2 Nokialle. Tare uhos huonontavansa viidellä ekasta, mutta joutu tyytymään vaan 4 heiton huononnukseen kun heitti liian hyvän heiton viimisellä väylällä =). Muut paransivat vähän.

Vielä viime kesänä rata tuntu tosi hankalalta, mutta nyt siihen ihastuin ihan kunnolla. Väylissä on mielenkiintoa paljon enemmän kuin vihiojan tai epilän helpoissa ja avoimissa väylissä. Toki rata on myös vaikeampi, mutta onnistuminen palkitsee ihan erilailla.

Koskahan Julku on kuiva....

3 kommenttia:

  1. Samaan aikaan oli toinenkin porukka, jossa heitettiin semmonen kevyt -5 tohon rataan. Moro.

    VastaaPoista
  2. Kävin sitte tänäänkin Noksussa, tällä kertaa Ruohosen kanssa. Sain jo kämmenellä "aitaan" eli semmonen 110-metrinen, rystylläkin 100m. Ruohonen paino pari rystyllä aitaan.

    VastaaPoista
  3. Tua Nokia tarttee varmaan koittaa joku ehtoo. Nyt on taas kiekot mukana Klaukkalas, ni vois painaa Maaniitun ja Nummelanharjun.

    VastaaPoista