huhtikuuta 17, 2010

Jämillä kävi pieni vire


Kevyttä lounatuulen virettä oli tänäänkin Rovaniemellä.

Painettiin Ruohosen kanssa aamulla koohon, ja stopattiin Jämillä kiertämässä kesän (oliko se ny kesä) eka rundi. Paikalli oli varmaan kilo jotain liidokkipörrääjiä ja talvitriatlonisteja, mutta haittasko se meitä? Ei haitannu, mutta se heijaaheijaafallatulivuorimegatrontuuli vähä haittas. Kiekot meni pääosin KC-kulmassa (ei siis Ken Cliimo vaan Kevin Costner) ja suuntana vähintään joka toisessa oli Lavian Sale.

Kakkos-kolmosväylien kohdalla huomattiin että siä oli käyny Killiki pelailemas, eikä vissiin ollu avaus tullu ihan kupille. Tarkkasilmäset huomaa singon- ja hampaanjäljet. Tosin siellä kävi semmonen 666 bofoorin tuuli, että oli ne senkin takia voinu kaatua.

Seiskalla Ruohosen avaus tuli siihen harjun päälle ja katteli, että normiputilla heitto olis välillä laavun katto - vuokatin hiihtoputki, joten ajatteli kokeilla vähä erityyppistä mäkkaiverratkaisua. Voitte itte päätellä, että oliko noili ratkasu?



EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI ME SILLAI SEOTTU KU SE VIELÄ MENI SISÄÄN!

Ysillä sitte joku pralttu otti mun avausheiton maasta ja tähtäs pahimmin sen jonku mersun kylkeen - tuuli pelasti siltä maalauslaskun. Ryötettä siis oli ja lähdetiin painaan Myllymäkeen.

Siellä heiteltiin 2-3 rundia sinne tänne erimoisilla ryhmillä. Hyvääki settiä tuli, mutta myös jorpakkoon meni taas muutama lätty. Tosin sieltä myös löytyi Jarmon viime syksynä uppohautaama extiäcaliiberi.

10 kommenttia:

  1. toi ruohosen putti on ny sitte luultavasti sitä mitä siä italianleivän sisälläki on vai? se on hienoin.

    VastaaPoista
  2. Noili "putti". Miksei o sitä kauheeta mesoomista vilimillä? Mutta älä saaatana me noin lähelle noita monstereita, ne puree PÄÄN IRTI.

    VastaaPoista
  3. Puhutaan homing missilestä tos Ruohosen putis. Komia prah!

    VastaaPoista
  4. Ääryysputti. Tulee Meri-Toppilan video mieleen, mutta tää on ääryyden periymä verrattuna siihen.

    VastaaPoista
  5. Seiskan korissa on jotain ufoo. Varmaan ne poroshamaanit on juovuspäin iltanuotiolla viskelly loitsuja ympäriinsä ja yks on osunu tohon koriin. Oli meinaan se mun syksyinen holarikin hämärä. Kato vaan, aasin siltaa pitkin pääsin muistuttaan kaikkia että tosiaan heitin tohon holarin! Tuliko nyt selväks, siis holari tuli tohon seiska väylälle, syksyllä 2009, allekirjoittaneen toimesta.
    Ei ollu tarkoitus viedä huomiota tosta puttivideosta. On hieno. Mutta heitin holarin kuitenki...

    VastaaPoista
  6. Täs puhutaan nyt äärimmäisestä tuuliraonhallinnasta.

    VastaaPoista
  7. Harri ihan vaivihkaa ujutti ton holari-faktuuran tohon artikikkeliinsä. Osasin rivien välistä kuitenki sen tiedon sieltä onkia, viksu mies ku oon. Mutta on tuo Ruohosen putti universumi! Pidän paljon!

    VastaaPoista
  8. Tuo näyttää just siltä, niinku kiekko olis rautaa ja tuo kori joku kauriinkääntöpiirin voimakkain magneetti! Se imee kiekon kiihtyvällä nopeudella sisuksiinsa. Ääryyttä!

    VastaaPoista
  9. Moniko väyläinen tuo lavian rata on?

    VastaaPoista