huhtikuuta 15, 2010

Jarnon ja Jarkon seko julkumukavas.

Oltii tos julkuäijjäs vähä painamas kyä tiette hommatouhua. Tultii vähä jälkijunas vepitieerin ja teputtajan kans ni siel poikut oli alottanu painaa kiekkiä jo. Vitosen tii paikalla sitte tavotettiin chapliinit (MISI, note, veljekset: vipitieeri ja tapitieeri, syrjä-äijä sekä 407) siihen asti heitot itellä ainaki oli ollu minkkitarhatunketunryötepaskaa. Teemu ja vesku siinä vierellä oli heitelly ääryysparhaita. No siinä sitte kutosen ryöttäväylällä jaettiin porukka kahteen yojuhla-booliin ku oli niin moneksi. Pösö keksi jaot jotka meni että: paskat toiseen ja ääryysparhaat toiseen. Jäin sit visan kans kaksin toiseen booliin ku muut lähti painaa (lukija saa päättää kumpi pooli se oli). No siinä seiskan tii-paikalla siihen meiän ääryysparhaitten booliin liitty myös skinnari, vesku sekä vielä ryöttäjälkijunassa saapunut Ruohotapani. Siinä sitte jatkettiin kiekkiä joka suju vaihtelevasti kaikilta meiän puulis paitsi tapanilta joka heitteli äärimmäisen hienoja/pitkiä rystyavauksia. Ainut heitto joka tolta kiljupöhnä reissulta jäi mieleen oli Ruohosen n.150m heitto jonka tapani heitti vielä RYÖTTÄSIMMÄN multakasan takaa. Toisen buulin peli oli varmaa äärimmäistä kuraa, en osaa tarkemmin kertoo siitä, paitsi että Tapanote kehuskeli heittäneensä ylämäkeen 150m 16.väylällä pyörähdystekniikalla.
Eka kiekki meni pötsin kirjausten ja mun hataran muistikuvan mukaan about: Helmut +15, Tapanote +10, Teemu vv +15, Pötsi -22 , Syrjä +12, Tarmo +17,Misi +19, veskun ja visan tuloksista ei tarkkaa tietoa uskoisin että jotain 15-20 väliltä.
Siinä sitte ekan kiekin jälkee kankaanpään hurjat lähti painaan takasi k-päxii ku syrtsillä oli jotai hämärähommia. Päätettiin sitte lähtee kiertään viel se etukymppi pois. Toka kiekki oli sitte sitä itteensä eli Transamericaa ja heitotki meni vähä edes sinnepäi. Seiska väylältä ehkä parhaat muistot ku Tapanote paino mukavan kevin rystyn OB:lle sen mukavan koira-aidan tuolle puolen. Puhuttiin tarkasta ja lyhyestä heitosta. Ite yritin kans teilata sen vinttikoiran siihen radalle mut en ihan osunu, ob:lle sain kuitenki, sen ob:n myötä kosahti seki hyvä kierros. Kasiväylän tii paikalla törmättiin sitte vielä epicciä heitteleviin ääryysmotoristeihin. Lähettiin sitte vanha-viitasuden ja veskun kans etukympin jälkee menee ja muut jatko täyskiekin loppuu.
Tulokset: etukymppi: HEmuli +\- 0 , Teemu +9, Vesku +9, Täyskiekin pelanneista ei o sit tietoo.

Yleiset huomiot päivästä: näkemys radasta oli että 11 väylälle oli tuota 17 kuutioo kirahvin paskaa ja 18 väylällä oli kurasekoo huolella. Muuten satkunpislarikakspäivääjuovuksisviikkosoraa-kunnos kokorata. Hain Katanan discmaniasta jota en paljo testaillu ku oli hirvee kiire. Tapani R:n avaukset/pitkän matkan heitot on ryöttäsen kovas tikis. Tapanote on ääryyttä puttaajana. Skinnari oli juovuksis. Syrjätien ääni on maailman hiljasin eikä se juuri kiroile. Pösö on päällikkö kirjuri. Tarmo heittää äärihyviä kämmeniä Control riverillä. Visa ja minä ollaan parhaita pelaan kiekkogolfia. Vesku heitteli äärihyvin uudella makolla. Misi on tuleva kankaanpään mestari.

btw1. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLI SYRJÄTIELLÄ RUMA MÖRKÖ!!! SE ON KAUNEIN!
btw2. Vinttikoira kellotti satasella kuulemma vähemmän ku skin-ari.
btw3. Heti ku päästiin skinnarin kans kotiin ni vietiin pullot kauppaan ja haettiin kiljuämpäri että on vappuna jotai juomista.

6 kommenttia:

  1. nyt puhutaan kierrosraportista.
    :DDDDDDDddd ääryyttä. onko muuten vanha-viitasusi espille jotain sukua?
    luin aamulehdestä et jokela kärräs dumpperilla (minkä se lainas heinosen jaskalta teksasista) noi kirahvin paskat 11. väylälle.

    aika hyvin toi pötsin tulos -22. taitaa olla suonenjoen pienviljelijöiden enkka jos muistan oikein

    VastaaPoista
  2. Ei sinne ketään juottoo sitte jääny toista koko rundia vetään. Mä nimittäin avasin 11 avauksen sinne preerialle eli siis pöytävuorelle, eli siis Jokelan postilaatikkoon.

    Oli muuten eka kerta ku lähdin tarkotuksella kiipeilemään elefantin, kirahvin, mastodontin, pikku-timpan, diplodocuksen tai sumopainijan paskakasaan. Mut löysin sieltä yhden kossusraitinkin kyllä, että ei ollu turha reissu.

    VastaaPoista
  3. Oli muuten sitte yks heikoimmista heiton suuntauksista se mun seiskan avaus. Painoin tosiaan suoraan sen koira-aidan yli sinne kasiväylän puolivälin paikkeille. Mutta ei se ny likikään mun päiväin huonoin heitto ollu. Ku tomoo ei oikein voinu heittää ni heitin pari-kolme niitä "mettästä 2 metriä taaksepäin ja viikko pakkasta -heittoja".

    VastaaPoista
  4. Juu-u. Mulla meni etukymppi vähä huonosti, olin joku pari-kolme heittoo plussalla, mutta takaosas sitte pääsi mun ääryys kovat, tarkat, uskomattomat ja parhaat heitot oikeuksiinsa, ja kiristin kohtuulliseen -22 tulokseen. Paperit, jotka on ääryys kirjurin tekemät, kyllä väittää, että olis oikeesti ollu +19, mutta itte pidän kiinni tosta ekasta lukemasta.

    VastaaPoista
  5. PUHUTAAN!!! että vapitiäärin kierrosraportti oli PALJON. Onneks muuten ollan heikin kas vitullises putti kunnos.

    VastaaPoista
  6. Ei ollu muuten Peten kommentit heitoistaan mitään pyhäkoulun aamunavausta.

    VastaaPoista