huhtikuuta 16, 2010

Vuoden 1. Myllymäki Basic

Tervehdys nyt!
Kävin tos pikipäin yksinäni Myllymäjes kiskomas pari kierrosta perusrataa. Monttu oli hyvin kuivunu. Pikkusen lunta siellä takarintees, mutta muuten kuivaa. Puiston puolella edelleen vettä aika runsaasti, mutta tiipaikat hyvin kuivat. Tuuli oli väkevä, joten avauksetki oli vähä sen mukaisia. Varsinki 2. ja 7. väylä olivat haastellisia.
En nyt tänne normaalisti tulisi jupiseen jostain Myllymäen harjoituskierroksista, mutta ajattelin ny kuitenki kun oli ekat täydet kierrokset tänä vuonna ja tein pat yhen kierroksen enkkani samaan syssyyn.
Ensimmäinen kierros -4! Puttikunto oli äärimmäinen. Neljä semmosta 8m(jalkamitalla) puttia vaivatta sisään. Voi kuulostaa laimeelta mutta mulle hyvyyttä. Itse varmuus oli läsnä.
Toinen kierros oli vähä heikompi esitys, vaikka siihenki mahtui 2 pirkkua. Vastapainoksi avasin 7-väylällä vitosen tiille. Pientä pomppuefektimateriaalia männystä katto. Kasin ja ysin prätäsin bugeiks. Toka kiekki siis 0.

3 kommenttia:

  1. No just. Vielä olis mun talvisarjan pelastanu se, että pidän sut takana. Ja sitten se menee ja painaa hurja pää leveenä. Jumalauti, pitääkö munki ny oikeesti kans mennä tohon ulos? Jotain helvekon HARJOTTELUA. Ei saakeli en rupee, vaan sanon, että seis tai käytän keinoja. Jos ei tuo touhu lopu, niin lahjon emäntäs ettei päästä sua talvenpäätöskapinoihin.

    VastaaPoista
  2. Joo, pitää teloo Harri tai muuten menee sarja sivu suun. Noilit tulokset.

    VastaaPoista